Aktywne Wpisy
Quear +7
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +11
Top1 najlepszych czesci kobiety
Całe #jagodno jednoczyło się na mrozie w kolejce do 3 w nocy dzielnie walcząc z Kaczym dyktatorem 💪, więc Donald na pewno spełni wszystko co obiecał. DONALD MUSISZ
#idiokracja #rudeobietnice #bekazlewactwa #polityka
Sugerujesz, że wyborcy myślą, tudzież używają mózgu? XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeżeli nie to raczej zależy ci żeby nie spełnili tych obietnic.
Ja na Donalda też nie, na Hamownie - nie wiem czy 100 obietnic też go tyczy. Ale bardziej mi zależy żeby większości nie spełniali.
Liczę że zrobią po staremu. Obiecują żeby gawiedź się nabrała a robić i tak będą tylko to co naprawdę ma sens.
K---a jego mac
@SyntaxError_: c---a rozliczą, są gorsi od mocherów.
@SebastianDosiadlgo: dziwnym trafem narracja z d00py, którą ostatnio zaczęli głosić pisowcy xD
@SebastianDosiadlgo: nie, tylko ty freethinkerze masz mózg.
@Nic_tu_po_mnie: nie. Możesz zauważyć, że na przestrzeni ostatnich kadencji poparcie dla PO falowało. PO ma krytycznych wyborców, właściwie to swoich wyborców ma stosunkowo niedużo. Reszta to po prostu osoby biorące udział w wyborach i czasem zagłosują na Platformę, a czasem nie.
O wiele większy żelazny elektorat ma PiS, ok. 30 procent. Więc nie masz racji. Tzw. Mohery są o wiele mniej refleksyjne.