Aktywne Wpisy
fundacjawosp +704
Dołącz do Licytacji Najbardziej Hojnych Darczyńców!
❤️ Coroczny Finał WOŚP to nie tylko kwesta do puszek, aukcje Allegro, zbiórka SMS czy eSkarbonki! To również Licytacja Najbardziej Hojnych Darczyńców, towarzysząca finałowemu graniu od 1994 roku! To jedna z najstarszych finałowych tradycji!
Więcej szczegółów o LNHD znajdziecie tu: https://www.wosp.org.pl/aktualnosci/dolacz-do-licytacji-najbardziej-hojnych-darczyncow
#wosp2025
❤️ Coroczny Finał WOŚP to nie tylko kwesta do puszek, aukcje Allegro, zbiórka SMS czy eSkarbonki! To również Licytacja Najbardziej Hojnych Darczyńców, towarzysząca finałowemu graniu od 1994 roku! To jedna z najstarszych finałowych tradycji!
Więcej szczegółów o LNHD znajdziecie tu: https://www.wosp.org.pl/aktualnosci/dolacz-do-licytacji-najbardziej-hojnych-darczyncow
#wosp2025
#6poziomraka
Operacja w skrocie.
Najpierw dali na czaske jakies miejscowe znieczulenia, bo musieli mi zalozyc taki head holder (3-4 sruby). Pozniej dali wiecej w żyły, bo wjechalo krojenie czachy. Pozniej mniej, bo musialem gadac z psychologiem zeby chirurg wiedzial gdzie moze sie posuwać. Powtrzanie wyrazow i krótkich zdań, chirug w tym czasie przykładał elektrodę i sprawdzal jak to wplywa na zaburzenia mowy (to jest tylko jeden przykład tej mega trudnej operacji).
Szybko
Operacja w skrocie.
Najpierw dali na czaske jakies miejscowe znieczulenia, bo musieli mi zalozyc taki head holder (3-4 sruby). Pozniej dali wiecej w żyły, bo wjechalo krojenie czachy. Pozniej mniej, bo musialem gadac z psychologiem zeby chirurg wiedzial gdzie moze sie posuwać. Powtrzanie wyrazow i krótkich zdań, chirug w tym czasie przykładał elektrodę i sprawdzal jak to wplywa na zaburzenia mowy (to jest tylko jeden przykład tej mega trudnej operacji).
Szybko
Hej mirki, jaki telefon możecie polecić dla starszej osoby do 1500pln,a najlepiej trochę niżej. Dodam tylko że osoba dobrze radzi sobie ze smartfonami.
Zastanawiam się Xiaomi Redmi note12 pro, Motorola g84 lub Motorola edge 30 ?
Żadnego z tych telefonów nie używałem a opieram się tylko na filmikach z youtube.
Czy Motorola rzeczywiście ma czystego Androida ? To byłby plus.
A może jakiś POCO ?
Dzikie za każdą opinię.
Ja sam mam Poco X3 i jeszcze daje radę, ale ojciec ma ten sam model, a matka jakieś stare Xiaomi Redmi Note 8, no i niestety już zamulają i się do niczego nie nadają. Już mają 3 lata, co prawda, ale zamulają od dawna, więc średnio polecam Xiaomi