Wpis z mikrobloga

Cześć,

nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…

Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest najważniejsza na świecie. I jest bardzo chora… Zespół Retta – tak brzmi diagnoza. Na stronie zrzutki opisałem dokładnie historię choroby, będę wdzięczny jeśli zajrzycie na stronę: https://www.siepomaga.pl/malwina-marszalek

W imieniu mojej żony, naszej córeczki, jej młodszego braciszka i przede wszystkim moim – jej taty – z całego serca proszę o każde możliwe wsparcie. Zaszliśmy już tak daleko… Nie możemy wszystkiego stracić, nie możemy pozbawić Malwinki nadziei na normalne życie!

Dziękujemy z góry za każdą pomoc, która nie pozwala umrzeć naszej nadziei.

#pomagajzwykopem #pomoc #polska #zdrowie #wykop
Bartekf1h2o - Cześć,

nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już s...

źródło: content_c6fe3839-11ed-4824-9063-4d3fa13da642

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hej @Bartekf1h2o czy sprawdzaliście na rynkach indyjskich / chińskich czy taki lek nie jest dostępny za kilkukrotnie niższą cenę? NIe jestem ekspertem, ale kojarzę temat leków m.in. na boreliozę, po które ludzie jeżdżą w tamte rejony, gdyż jest zupełnie inne podejście do patentu i ta sama fabryka, a nawet linia produkcyjna, potrafi robić "substytut" pod zmienioną nazwą, który jest w 100% zgodny z oryginałem.
  • Odpowiedz
@donttalktome: Kolego, rok temu zbieraliśmy na leczenie Retta kolegi córki, obecnie leczy się w stanach i są postępy. Pierwszy etap czyli to co teraz jest dostępne wyhamowuje chorobę, Za mniejwięcej rok ma wejść terapia genowa kilkukrotnie droższa, która ma leczyć.
Jeśli przed tym czasem nie zatrzymasz postępu choroby to stracisz szanse na leczenie.

Kiedyś próbowałem wskoczyć z licatcją koszulki Zielińskiego na wykopie ale nie mam siły przebicia, nam wtedy pomógł TVN i
  • Odpowiedz
Kolego, rok temu zbieraliśmy na leczenie Retta kolegi córki, obecnie leczy się w stanach i są postępy. Pierwszy etap czyli to co teraz jest dostępne wyhamowuje chorobę, Za mniejwięcej rok ma wejść terapia genowa kilkukrotnie droższa, która ma leczyć.

Jeśli przed tym czasem nie zatrzymasz postępu choroby to stracisz szanse na leczenie.

Kiedyś próbowałem wskoczyć z licatcją koszulki Zielińskiego na wykopie ale nie mam siły przebicia, nam wtedy pomógł TVN i kuracja się rozpoczęła

https://www.facebook.com/profile.php?id=100088184981740
  • Odpowiedz