Aktywne Wpisy
Cześć Mirki i Mirabelki, znowu potrzebuję waszej pomocy. Na początku 2022 roku dodałem wpis na mirko odnośnie problemów z deweloperem Soltra z legnicy.
Bardzo mi wtedy pomogliście, sprawa nabrała dużego rozgłosu i nawet zainteresowały się nią media.
tldr:
- Deweloper dostaje
Bardzo mi wtedy pomogliście, sprawa nabrała dużego rozgłosu i nawet zainteresowały się nią media.
tldr:
- Deweloper dostaje

hirek_gawron +983
Stop ŻABy czas

źródło: temp_file3971964104129637813
Pobierz
#mecz
#reprezentacja
#lewandowski
@holsabobsa95: mam nadzieję, że Walia ich wyjaśni. A nawet jeśli przejdą i pojadą, to Lewandowski najlepiej zrobi, jeśli po zapewnieniu awansu zrezygnuje z kadry. Nie po Euro, ale teraz, wiosną, nawet gdyby Barca wygrała Ligę Mistrzów i cudem obroniła mistrza La Liga. Na Euro nasi dostaną w------l, a Robert tylko naje się wstydu w kraju, w którym odnosił największe sukcesy.
@ziko100: Nie, nie zasługuje i niech s-------a. W pewnym momencie gość był ważniejszy od kadry i nawet PZPN. Wciąż jest kimś, z kim trzeba się liczyć. Miał realną szansę, by coś w funkcjonowaniu reprezentacji zmienić, by jego potencjał był wykorzystywany i by sam był zadowolony. No ale niestety, PR i własne interesy
Bobek głupi nie jest i pewnie za X lat dojdzie do podobnego wniosku.
(-‸ლ)