Wpis z mikrobloga

Ktoś mi wytłumaczy bo nie umiem zrozumieć zaistniałej sytuacji, mianowicie ostatnio przelałem pieniądze z ipko na angielskie konto bankowe, jednakże wypłaciłem więcej niż miałem w co jakoś było mi cięzko uwierzyć a dokładnie nie pamiętam czy aby na pewno wypłaciłem więcej niż miałem no ale dobra minęło x czasu loguje się ponownie na konto ipko i widzę że mój balans jest na - czyt debecie. Po przejrzeniu transkacji zobaczyłem że saldo po operacji wyżej wymienionej jest na debecie więc wysłalem z mojego ang konta kwotę debetową aby mieć problem z głowy, mija x dni loguje sie na konto widzę że kwoty na minusie już nie ma więc raczej wszystko okej jednaże dzisiaj znów się zalogowałem i tą kwotę którą miałem na minusie mi zwrócono.
#ipko
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@CZUOWIEK: aby wyjaśnić sytuację na koncie, prosimy o kontakt z infolinią (800 302 302) lub wysłanie zgłoszenia przez serwis iPKO (Moje sprawy / Kontakt z bankiem / Skontaktuj się z nami / Zadaj pytanie online).
  • Odpowiedz
  • 0
@EkspertPKO: Sytuacja sie wyjasnila, oddali pieniadze tylko po to abym pomyslal ze byl to ich jakis blad (i tak pomyslalem) tylko po to zeby naliczyc mi odsetki w wysokosci 3zl xD widze ze w bankowosc nic sie nie zmienia i chce dymac obywatela.
  • Odpowiedz