Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@turbine: mi kiedyś z media expert chłop nawet z auta nie chciał wyciągnąć telewizora. Otworzył drzwi i czekał aż sam wyjmę xD Napisałem na kontakt z filmikiem z kamery i dostałem 50 zł voucher na zakupy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy gość miał jakieś konsekwencje to nie wiem ale domyślam się, że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jakby było coś ciężkiego to zostaje ze sprzętem którego nie ruszę bez drugiej osoby,

@turbine: Po to jest opcja wykupu wniesienia lub nie, sam musisz zdecydować czy dasz radę lub masz kogoś do pomocy czy nie. Jak nie masz pewności to trzeba kupić.
Ps. można też dać im w łapę jakiś grosz i pewnie z przyjemnością wniosą i wyjdzie im to na rękę, zawsze tak robiłem z meblami itp.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vadzior: no gościu, ja z przyjemnością bym im dał tą kasę niż płacił oleole.

Ja miałem drugą osobę do pomocy, tylko nie akurat w tym momencie, a mi dzwonią że już są i mam wychodzić, zostawili przed domem na podjeździe (gdzie każdy ma dostęp i każdy może podjechać) i tyle, dobrze ze telefon miałem przy sobie, wróciłbym na chwile do mieszkania i nie zastałbym już pralki bo zapiekło dostawców przeniesienie
  • Odpowiedz
@turbine: miałem podobne przeboje. Miałem wykupioną usługę wniesienia i zabrania sprzętu i najpierw przyjechali wcześniej, niż mówili że będą a potem się pruli, że oni nie zabiorą starego, bo jeszcze nie gotowy. Dopiero jak się wydarłem na całe osiedle to poszli i zabrali sprzęt (wystarczyło dosłownie 2 minuty poczekać). To jakaś patologia jest po prostu.
  • Odpowiedz
  • 0
@turbine ja miałem dokładnie tak samo. Kurierzy, materiały budowlane wszyscy pod drzwi mieszkania mi wystawiają, bytam dupków z RTV euro, a oni, że się nie da, bo nie
  • Odpowiedz