Aktywne Wpisy
Kagernak +62
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Edyward +121
gdyby weszła ukraina to jednak by wyszli z koszar i ginęli opóźniająco jak ich dziady
Coś tam by niestety znaleźli.
Pusto to mieli gdy padał chersoń - wtedy rzucali jednorazowych mobików bez przeszkolenia.
@smutny_kojot: daj spokój... onuce nie mają tylu samolotów, żeby wszyscy ci Ukraińcy zginęli w katastrofie. Także rajd wydaje się skazany na sukces.
@bluzgajacy: Oczywiście, że nie. Przecież Ukraina się od dawna chwali, że ma blisko milion żołnierzy. A na froncie jakieś 400 tysięcy i na podobną liczbę szacuje się ruskie siły, mowa tu o ścisłym froncie. Tak więc po obu stronach masa żołnierzy jest w różnych innych miejscach. Ukraina nie miałaby żadnych szans, żeby 50 tysiącami żołnierzy się choćby zbliżyć do Moskwy.