Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +70
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Anonim5 +880
Płaczka sezonu, Napłaczka Natalia - przepraszam czy możemy się już na zawsze pozbyć się tego dziecka? Powrotów nie ma, więc na zawsze i już zapomnieć o jej kilku dniach pobytu? Wiecznie ryczy, wiecznie coś sobie sama tworzy w tym pustym łbie i nakręca się do płaczu, pierwsza do kombinacji ale popłakać musi, że za dużo knucia jest i wisienka na torcie:
Ona odpaść nie może, bo biedulinka ma rozwaloną walizkę i nie ma w co się spakować.
To zostaw te szmaty z shein, jakieś wybitne to one nie są.
No zesrałam się.
Co to za toksyk z niej? Myślałam, że gorzej jak Mallu być nie może, o jak się pomyliłam.
Mam dosyć tej edycji a dopiero się zaczęła. Ludzie dretwi, nawet się nie lubią. Bawić się nie potrafią a na chada na chwilę obecną wyrasta Półbóg, którego zlałam na początku.
On nieźle troluje i głupi nie jest, taką pozę przybrał, ale obserwuje, nie bierze udziału w dramach i inteligentnie to rozgrywa.