Aktywne Wpisy
marta-mac +27
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
wizytaKomornika +261
Komentarz usunięty przez autora
niby spalinowki się częściej pala. Tylko średni wiek spalinowki w polszy to 15lat a elektryka 3?
@piratestorm: nie na śmietnik tylko na otomoto
Pewnie dlatego AC jest tańsze, logiczne
@giorgioborgio: Ale dom, jako komponent, bez którego tego elektryka se naładujesz z zasięgiem do d--y na raki, to konstrukcja znacznie bardziej złożona od silnika spalinowego (picrel poglądowy).
@giorgioborgio: No wuj niesamowita, prąd drogi, wymiana baterii kosztuje połowę wartości samochodu :)
Spalinowe osiągają 500-1000 tys km, często bez remontu, remont silnika w dwudziestoletnim gruzie do pojemności 2.0 to ok. 4 tys.
@Bofsky: A co zużywa pozostałe 90%?
@giorgioborgio: ohui, jednak 3/10, bo odpisują xD