Aktywne Wpisy
KomboteR +43
hermetyczniee +29
w nowy rok prawdopodobnie wejdę jako singielka. pierwszy raz od dłuższego czasu czuję, że nie zasługuję na takie traktowanie, takie odzywki, gaslighting, wieczne szukanie winy w sobie, podwójne standardy. co dziwne, chłop nie jest gigachadem, sam mówił kiedyś że jestem najładniejszą dziewczyną z jaką się spotykał, a traktuje mnie jakbym to ja była przegrywem. Mam już dość słuchania, że jestem chora i mam się leczyć (but actually, I am) gdy próbuję rozmawiać
#kanalzero #bekazkonfederacji #bekazpatologii #polityka
W przeciwienstwie do ekipy Donalda, nawet tu Lewica i Prawica mogą podać sobie ręce i sprzeciwić się programowi deweloper plus
@Kopyto96: nie, siedzi w Sejmie RP za nasze i twardo wspiera ten większy PiS w głosowaniach. #pochowacpodprogiem #mniejszypis
Głosowanie na 3D nie daje nikomu mandatu do niebycia wyśmianym, bo to był.gowniany wybór z gatunku "zagłosuje na partię nic, to będę miał.moralne prawo cisnąć innych" xD
Z tego co kojarzę to gdyby Mentzen chciał być posłem zawodowym i otrzymywać wynagrodzenie musiałby zawiesić działalność gospodarczą. Tak zrobił np. Giertych gdy pierwszy raz zostawał posłem. Czyli Sławek niczego się nie zrzekł, po prostu wybrał dla siebie korzystniejszą opcję. Ale diety poselskie i hajs na prowadzenie biura oczywiście pobiera.
@Kopyto96: niech zgadne, glosowales na konfe?
Komentarz usunięty przez autora