Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +68
Jakbyście nazwali takiego psa?
#smiesznypiesek
#smiesznypiesek
źródło: IMG_2715
Pobierz
Lolenson1888 +720
Odkryto, że lekarz profesor z Katowic przychodził do pracy na niecałe półtorej godziny i spieprzał xD
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
źródło: image_picker_A1900E25-6C7C-4469-8085-7BE7F778A4CE-32918-00000A198226A93B
Pobierz

Rodzice mieszkają na wsi niedaleko Wolina #zachodniopomorskie #szczecin i trudno tu o pomoc medyczną. Okoliczny lekarz przyjechał, stwierdził, że to nie rwa kulszowa, zalecił jakieś tabletki/żele przeciwbólowe, które nic nie dały (przetestowane: pyralgina, nimesil, skudexa, doreta, ketonal) - i pojechał. I tak fajnie, że chciał przyjechać, bo mama jest generalnie zapisana do innej przychodni (szczecińskiej), co myślałem, że od lat nie robi różnic, a jak widać, jednak robi.
Znacie w okolicy (#wolin #kamienpomorski #gryfino #swinoujscie #szczecin chociaż to już 80+km) jakiegoś lekarza i/lub fizjoterapeutę godnych polecenia, którzy byliby skłonni przyjechać na wiochę zabitą dechami i udzielić pomocy? Może być prywatnie, może być drogo, byle za ceną szła jakaś jakość, a nie pyk, pyk, pyk, przejdzie za jakiś czas, 500 zł, do widzenia. Strasznie mi zależy, żeby jakoś pomóc, bo nie mogę patrzeć, jak się męczy. Transport we własnym zakresie nie wchodzi w grę, bo na siedząco mama się też posrywa z bólu.
#lekarz #szpital #fizjoterapia #ortopedia #kregoslup #zdrowie #pomocy
Bardzo wolałbym coś prywatnie.
Mam nadzieję że w twoim przypadku będzie to jakaś błahostka ale na pewno musisz działać. Umieralnia czy nie badania muszą zrobić.