Wpis z mikrobloga

#p0lka #przegryw #incel #blackpill #polakicebulaki #polakicebulaki #polakirobaki

Jak w skrócie przedstawiają się doświadczenia p0lek z p0lusami. Każda jest rozgoryczona waszą nachalnością i napastliwością oraz odrzucającym pobudzeniem. Nie macie w sobie za grosz taktu, kultury ani delikatności - jedyne o czym myślicie to to aby jak najmocniej wpakować dziewczynie jęzora do ust albo pena do pochwy i myślicie, że nas to podnieca. Współczuje każdej rodaczce, która musiała przez coś takiego przechodzić. Na szczęście zagraniczni faceci wiedzą jak się zachować w stosunku do kobiety i potrafią nas należycie rozpalić a nie odrzucić swoim neandertalskim zachowaniem :))) Także dziewczyny: wybierajcie mądrze!!! :)))
WyzwolonaPodrozniczka - #p0lka #przegryw #incel #blackpill #polakicebulaki #polakiceb...

źródło: 48156156156135

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Żebyś wiedział. To, że ty marzysz o takim ślimaku nie znaczy, że nam też się to podoba :)))

@WyzwolonaPodrozniczka: nigdy nie całowałem to nie wiem ale jak coś komuś przeszkadza to chyba należy o tym mówić zamiast kisić w sobie.
Dobrze że jestem przegrywam i nie mam problemów normalnych ludzi
  • Odpowiedz