Aktywne Wpisy
Metodzik +2397
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
Czy istnieje jakakolwiek inwestycja z w miarę stałym zyskiem, przyjmijmy na to 1-1,5% w skali miesiąca?
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda
Nie chodzi mi o wyciągnięcie z 10 tysięcy w ciągu roku nagle 200 czy coś, a szukam czegoś, gdzie mogę w--------ć pieniądze i wyciągać co miesiąc jakiś niewielki procent i zysk z tego mimo wszystko jednak będzie stały.
Najlepiej by było to dostępne w #revolut
#inwestujzwykopem #inwestycje #gielda
#psychologia #zdrowie