Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +123
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
mickpl +478
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
U kobiet granicą jest 30+ a zakładanie rodziny i rodzenie pierwszego dziecka mając 35+ to już nie tyle desperacja, co skrajna głupota.
Jeśli chłop ma wybór, to woli uderzyć do 15tki niż kobiety 35+ która może i ma c---i do pępka, które nigdy go nie podniecą i coraz częściej skórę tak zniszczoną, że mając 28-34 lata wygląda na 50+, za to psychicznie jak nie jest po karuzeli kutnag, to po najlepszych latach swojego życia spędzonych w wybrednym celibacie, co wcale nie pomaga.
Czeka nas fala samotnych kobiet 35+, które będą zapijały dożywotnio utraconą możliwość założenia szczęśliwej rodziny, co odbije się na nas wszystkich.
Do 2030 dzietność Polaków spadnie poniżej 1.0, bo za dużo kobiet zaczyna szukać kandydata na męża będąc bliżej 40 niż 30...
Szukanie partnera do pierwszego dziecka po 32r.ż. jest jak próba założenia wypożyczalni kaset VHS w 2012 roku – co najmniej 10 lat za późno…
#zwiazki #p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
M--f to atrakcyjna kobieta z dzieckiem, m--f może mieć 17 lat.
Atrakcyjność kobiet spada praktycznie do 0 po 35rz bo tak Pan Bóg świat stworzył.
@naksu: to powinna miec takie same prawa i obowiazki jak mezczyzni (wyzszy wiek emerytalny, #obowiazkowecwiczeniawojskowe i tak dalej)
@RobieZdrowaZupke: jak o siebie dba i jakie ma geny, niestety
kolejna sfera życia, w której człowiek wcale nie jest kowalem swego losu, tylko wypadkowej zarządzania swoim zdrowiem i tego, jakie ma DNA
@naksu: A czemu faceci pracują dłużej skoro żyją krócej?
xDDDDD ok widze, ze odpisuję trollowi. Wiem, ze kobiety sa srednio glupsze od mezczyzn, ale nie az tak.
@RobieZdrowaZupke: bo pewnie jesteś gruby, nadmiarowe kilogramy postarzają w hoj
@CosyGrave: jeśli myślisz o milfie w kategorii zadbanej np 40stki w porównaniu do młodej np 20stki to i tak myślę że byś wolał tę młodszą na stały związek. Milfy to są do relacji onecumshot