Aktywne Wpisy

ziuaxa +5
#ama z Karolkiem Wójcickim "Z głową w gwiazdach" - podsumowanie najciekawszych pytań i najlepszych odpowiedzi
#astronomia #kosmos #astrofoto #karolwojcicki
Cała pierwsza strona pytań (posortowanych po "Najlepszych") jest bez odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ
#astronomia #kosmos #astrofoto #karolwojcicki
Cała pierwsza strona pytań (posortowanych po "Najlepszych") jest bez odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ

źródło: AMA Karolka - brak odpowiedzi na pytania
Pobierz
wfyokyga +9
Więcej niż jedno zwierzę to?

źródło: temp_file1066221839387124380
Pobierz???????
- Owca 11.8% (6)
- Lama 31.4% (16)
- trudne się wylosowało 51.0% (26)
- nie wiem 5.9% (3)
i pomyslalam ze to szansa na to zeby w koncu cos zmienic i zaczac sie bardziej socjalizowac a mniej siedziec przed komputerem.
byl tez jej chlopak i siedzielismy moze z dwie godziny pijac kawczan-czarnosci i gadajac o p--------h.
i niby chcialam wyjsc ale bedac tam w rzeczywistosci sie nudzilam. szczerze to chcialam wracac i tylko udawalam ze rozmowa mnie zajmuje.
opowiesci o ich nowym mieszkaniu (przeprowadzili sie do mojego miasta), o zwierzatkach, o nowej pracy, o pogodzie, o studiach i starych czasach i w ogole. chcialabym sie bawic i powiedziec ze "dobrze spedzilam czas" ale no... nie.
z reszta... zawsze chce wracac do domu, zazwyczaj czuje ze nie obchodza mnie poruszane tematy i nie chce mi sie z nikim rozmawiac przez to tez nie chce mi sie nigdy wychodzic a gdy nie wychodze to mysle o tym ze chcialabym zaczac wychodzic.
chcialabym przestac byc socjopatka ale nie wiem jak moge to zmienic (╯︵╰,)
#przegryw #damskiprzegryw #depresja #bezsens #socjopatia #przegrywka #anime
źródło: 05e45b3a1006ebf4ae5c9ed0d192d393
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@bella-baxter: a to nie jest norma? Ja jak o czymś rozmawiam z n0rmikami to najczęściej wtrącam jakieś pierdoły do rozmowy i się uśmiecham albo udaję poruszonego ich opowieściami a tak na prawdę to mam to w dupie
I przestań bajtować, mirek.
Jeśli ci z tym dobrze to nic nie zmieniaj, ale z latami zaczniesz odczuwać depresje
Piszesz że chcesz zacząć się bardziej socjalizować, spoko. Ale życie innych ludzi cię absolutnie nie interesuje, rozmowy z bliskimi cię nudzą.
To odpowiedz mi na to pytanie; jak ty sobie wyobrażasz przebywanie
Fakt że uważasz że tak wiele rzeczy nie ma sensu to byłby bardzo dobry temat na rozmowę, czy twoi znajomi są zainteresowani jedynie przyziemnymi tematami? Mnie na przykład bardzo cieszą rozmowy na tematy filozoficzne.
Rozmowa z ludźmi polega na tym że Ty czasem opowiadasz o czymś czego oni nie znają. Podczas rozmowy należy czasem coś wtrącić, i właśnie nie koniecznie na temat. Strach że to co powiesz będzie głupie jest
Chyba chodziło ci o aspołeczność. Bo socjopatia to brak empatii i bezwględność wobec ludzi.