Wpis z mikrobloga

Jak to możliwe że #xtb tak poważny broker, tak się reklamują, a nie mają podstawowej rzeczy jaką jest 2FA
Co prawda w teorii nie da sie wypłacić kasy, ale hacker może być niemiły i np. przewalić całą twoją kasę którą tam trzymasz.
Słabo, bardzo słabo.

#gielda
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Uncontrollable24 widzę coś ci z główką nie hallo .
nigdy tu nie trollowalem i nie zamierzam tego wyjątku robić też dla ciebie . takich bzdur dawno nie czytałem .
nie zabieraj głosu w tematach których nie masz wiedzy bo jak widzisz , robisz z siebie pośmiewisko .
masz problem , napisz do moderacji i niech ci wytłumaczą co to multikino , bo widzę też tego nie ogarniasz tak samo jak chociażby
  • Odpowiedz
@Uncontrollable24 nie rozróżniasz cfd od instrumentów bazowych

xd

jak weźmiesz instrument cfd to u każdego brokera będziesz miał swap bo to jest choćby opłata za to że dają ci dzwignie
jak kupujesz instrument na stocku to normalne że nie będziesz
  • Odpowiedz
@Uncontrollable24

xd

ciekawe rzeczy piszesz , zwłaszcza że miałem i mam konto w bossa i chyba o innym brokerze piszemy , bo ty wcześniej o " boś "
musisz się więc zdecydować , zanim znowu się
  • Odpowiedz
@micomak: bossafx jest brokerem BOŚ wiec obojętne jak to nazwiesz xD przecież wszystko jest podane wystarczy wejść w symbole na mt5 i jest biało na czarnym czy jest spot, czy cfd, czy jest swap i ile wynosi, masz racje jest tam podane punktowo. Ja rozgrywając teraz natgas nic nie płace za swapy przecież widze to po pozycji. Dołączam screena ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak masz rację
Uncontrollable24 - @micomak: bossafx jest brokerem BOŚ wiec obojętne jak to nazwiesz ...

źródło: natgas

Pobierz
  • Odpowiedz
@micomak udowodnij mi że płacisz za swapy w bossie jak masz tam konto to wyślij tu screena przecież nie mogą tego ukryć ¯_(ツ)_/¯
Wiem chyba gdzie jest problem zaloguj się na bossie w serwis transakcyjny i zobacz czy masz rachunek Forex bo pewnie o innym rachunku piszesz i używałeś kalkulatora nie do tego rachunku xD
  • Odpowiedz
@Uncontrollable24

xd

typowe zaklinanie rzeczywistości i typowe " mojsze jest lepsze" ( ͡º ͜ʖ͡º)
zmykaj więc być trollem gdzie indziej a żeby to zrobić to czytanie ze zrozumieniem się kłania .
  • Odpowiedz