Wpis z mikrobloga

Pająk się skończył. W---------ł do somalii i znowu nudy, jak afganistan.

Schemat spidera:
hotel -> p---------e -> taksówka -> p---------e -> miasto -> je coś -> p---------e -> p------i jego przewodnik -> wraca do hotelu -> p---------e.

I porównaj to sobie z takim bez planu, merytoryczna treść, wiedza, ciekawie opowiada - chce się tego słuchać, a pająka - nie, boże NIE!

Mam prawo do swej opinii i ją wyrażam.

#podroze #bezplanu #podrozewojownika #pajak #youtube #planetaabstrakcja
pearl_jamik - Pająk się skończył. W---------ł do somalii i  znowu nudy, jak afganista...

źródło: pajak

Pobierz

zgadzasz się ze mną?

• tak 85.2% (92)
  • nie 14.8% (16)

Oddanych głosów: 108

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pearl_jamik:
Planeta Abstrakcja
Też robi dobry kontent z tym żę gościu sie rozwija i edukuje a nie prowadzi youtube jak większośc pseudo podróżników gdzie od 5 lat taki sam poziom jak w pierwszym odcunku.

Gość umie kilka języków i uczy sie kolejnych na tyle potrafi mówić po chińsku że z lokaslami gada sobie na luzie...
https://www.youtube.com/watch?v=EuDExnsKpXo
Poczytaj sobie komenty pod filmem i sam film też obczaj.
  • Odpowiedz
  • 0
@Quassar: też znam i szanuję gości, że się przygotowują do wyjazdu i uczą języków docelowych, mega props. Choć ostatni kontent z chin mi się mniej podoba, uważam, że to już nie ten sam poziom co na początku. Ale dalej 100x lepiej od spidera xd xd
  • Odpowiedz
@pearl_jamik: Ja się zgadzam z Twoją opinią. U Pająka tak właśnie to wygląda zresztą u niego liczy się tylko kasa, bo widza ma gdzieś. Liczą się tylko suby i lajki. Jeśli chodzi o suby to zauważyłem, że ostatnio mu się zwiększają w zawrotnym tempie. Nie chce mi się wierzyć, że ludziska aż tak ochocza go subskrybują. No co dwa dni 1000 subskrybentów? Możliwe jest, że on te suby kupuje?
  • Odpowiedz