Wpis z mikrobloga

via Android
  • 3
@Zgrywajac_twardziela biała kiełbasa jest bez smaku?! Cóż to za bluźnierstwo. Jak robiłem w zakładach mięsnych to jak tylko robili białą to zaraz leciałem na wędliny z wiadrem po pęto białej, potem w kanciapie to zalewaliśmy kilka razy wodą z czajnika i żarliśmy sama z musztardą. Wspaniałe to były czasy, cały tydzień czekałem zawsze na ten moment, pychota.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Zgrywajac_twardziela tylko parzona. Kup sobie dobrą białą surową i uparz ją na świeżo w wodzie poniżej temperatury wrzenia na spokojnie z pół godzinki do godziny i zobaczysz, bo nam wrażenie że chyba nie jadłeś dobrej białej parzonej, tylko jakieś gotowce uparzone 😎
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Sandrinia ciekawie chyba z klinicznego punktu widzenia, bo jeśli chodzi o samo jedzenie to jem w kółko surowe warzywa z jakimś mięsem albo jajkami, nic tu ciekawego xD
  • Odpowiedz