@adamsowaanon: ale ty jesteś mądry szok Baba nie dość ze ci nie da to jeszcze przestanie płacić i nijak jej nie wywalisz z tego mieszkanka bo pozbyc się lokatorów jest w uj ciężko plan 10/10
@theoretically: baba wtedy traci depozyt X 3 miesięczną opłatę za pokój, bo biedaczek i menelic nie potrzebuję na mieszkaniu dodatkowo jak podnajmuje tylko pokój to kiedyś musi baba wyjść z mieszkania a wtedy graty na chodnik i wymiana zamków. Żadnych bab z dzieckiem oczywiście niech beciakom zostanie
@Kj5s6f2dk7s54o: kupujesz mieszkanie jako facet, wynajmujesz na pokoje studentkom i zapraszasz na kawę, trekking, kino, Jak jest odmowa to ok ale wtedy szkoda czasu i dajesz wypowiedzenie i następna
@adamsowaanon: Jeżeli uważasz się za faceta 5/10 i w mieście wojewódzkim (czy studenckim) gdzie czymś normalnym jest nieduża przewaga młodych kobiet (które ściągały tłumnie z okolicznych wiosek na studia) nie jesteś w stanie ogarnąć sobie kobiety to albo masz beznadziejny charakter albo nie jesteś 5/10.
I przypominam że ktoś z zakolami na pół głowy, 170 cm wzrostu, cofniętą szczęką, wadą wzroku, nadwagą i ubierający się w Croppie nie jest 5/10.
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
Baba nie dość ze ci nie da to jeszcze przestanie płacić i nijak jej nie wywalisz z tego mieszkanka bo pozbyc się lokatorów jest w uj ciężko plan 10/10
Czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem?
Co jest nielegalnego w zaproszeniu na kawę lub na wycieczkę w góry w celu socjalizacji z lokatorkami????
Nie chcą, to ok, ale mi się znudziły i wypowiadam umowę za tydzień do
Żadnych bab z dzieckiem oczywiście niech beciakom zostanie
źródło: comment_1651432211t4G8VjHmfkFDIin4gEYm4k
Pobierz@Saddam_Husajn: żadna pasta, to brutalne prawo natury na rynku świń
@Kj5s6f2dk7s54o: kupujesz mieszkanie jako facet, wynajmujesz na pokoje studentkom i zapraszasz na kawę, trekking, kino,
Jak jest odmowa to ok ale wtedy szkoda czasu i dajesz wypowiedzenie i następna
I przypominam że ktoś z zakolami na pół głowy, 170 cm wzrostu, cofniętą szczęką, wadą wzroku, nadwagą i ubierający się w Croppie nie jest 5/10.
@adamsowaanon: widzę pierwszy problem, nie jestem facetem ( ͡º ͜ʖ͡º)