Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +187
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
Boss86 +147
Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
źródło: espace
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=l1W52i31vaM
#zimnynoz
@Elaviart: Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Odpisuję, bo nie wiedzieć czemu dostałeś sporo plusów, ludzie po odejściu od katolicyzmu tworzą sobie bzdurne twierdzenia i nimi żyją... Jakby po zerwaniu z religijnością nagle dostali 200 iq.
Od 06:23 profesor tłumaczy, że to o czym piszesz
Nie interesuje mnie co mają tutaj do powiedzenia wybrane pod tezę "autorytety", tak samo jak kwestia "naukowości" mojej opinii. Widać że bardzo ci zależy na uwiarygodnieniu bredni w które uwierzyłeś skoro zaczynasz od infantylnej próby zdyskredytowania mojej opinii. Tak a propos dojrzałości.
@Elaviart: post hoc ergo propter hoc
@passaq: Ile razy trzeba dawać ci do zrozumienia, że nie interesuje mnie twoja opinia na temat mojej osoby? Już wspominałem o żałosnych próbach zdyskredytowania mnie jako omylnego, niedojrzałego czy niedouczonego. Dlaczego zupełnie odbierasz od meritum jakim jest bezpodstawność wiary w nadprzyrodzone zjawiska?
To jest cała istota
Biorąc pod uwagę powyższe nie jestem zaskoczony, że wystarcza ci bierne "nie wiem" ale nie próbuj odmawiać innym prawa do szukania konkretnej odpowiedzi i wartościowania ich na konkretnych podstawach. Już wyżej dałeś popis błyskotliwości:
Ale po co i z czym ty chciałeś do mnie "docierać", z wmówieniem mi że tak naprawdę "nie wiem" czy po śmierci nie czeka mnie czasem teleportacja do innego wymiaru? Serio? xD
I już daj sobie spokój z tymi youtuberami - jakbym chciał sobie pooglądać filmiki to bym to robił. Jeśli już
To pokazuje zamknięcie na dialog i odrzucanie argumentów bez ich analizy. Wartościowa dyskusja wymaga otwartości na różne perspektywy, nawet jeśli się z nimi nie zgadzamy.
Infantylizacja mojej skromnej osoby przez zdrobnienie "smyku" połączona z sugerowaniem wyższości intelektualnej.
Dominuje u Ciebie: dogmatyczne przekonanie o własnej racji, potrzeba intelektualnej dominacji, niska tolerancja na niejednoznaczność, reaktywna postawa obronna.
Chociaż Ty pewnie jesteś tego świadomy, opis Twojego profilu:
źródło: ee
PobierzJeszcze gdybym nie podkreślił kilkukrotnie, że nie jestem zainteresowany opiniami randomów na temat mojej osoby. To ten mi składa raport i jeszcze na privie dupę próbuje zawracać
To pokazuje niezrozumienie różnicy między bierną ignorancją a aktywnym sokratejskim "wiem, że nic nie wiem". Błędnie zakładasz, że przyznanie się do niepewności oznacza bierność intelektualną.
Użyłeś słowa "już tylko" co sugeruje degradację poziomu dyskusji, ale przedstawioną jako świadomy wybór. Próbujesz zachować kontrolę narracyjną - "nie jestem zmuszony do takiego zachowania, wybieram je". Zaczynasz bronić ego przed poczuciem porażki w merytorycznej dyskusji.
@jdef90: serio?