Wpis z mikrobloga

Mam #satel integra 64 przywróciłem ją całkiem do fabryki, przez zwarcie kołków. Po kodzie 12345# wychodzi mi "zmień hasło nacisnij #" ale po naciśnięciu # wychodzi "są awarie 1=zał 2=sprawdz"
Ta awaria to brak akumulatora, przez to nie mogę zmienić hasła?

W jaki sposób wejść w tryb serwisowy?
Mam tą klawiaturę:
https://www.napad.pl/data/katalog/produkty/duze/602_manipulator_lcd_int_klcd_gr_glowne_wysw_l_.jpg
ona nie ma tego klawisza z kluczykiem

#elektronika #majsterkowanie #sswin
arturooo32 - Mam  #satel integra 64 przywróciłem ją całkiem do fabryki, przez zwarcie...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po kodzie 12345# wychodzi mi "zmień hasło nacisnij #" ale po naciśnięciu # wychodzi "są awarie 1=zał 2=sprawdz"

@arturooo32: to teraz przeczytaj zacytowane, a następnie przeczytaj swojego screena, potem znowu zacytowane, a potem znowu screena i tak do skutku.
  • Odpowiedz
  • 0
@arturooo32 to że istniej, to nie znaczy że działa, i działa tak jak ty byś chciał.

Istnieje też przejściówka z hdmi na Gardena wąż ogrodowy (wygoogluj, serio) , co wcale nie znaczy że jak podłączysz to do dekodera i włączysz Disney Channel, to będziesz podlewać tęczą :)
  • Odpowiedz
@arturooo32 NIE. to inne sygnały elektryczne, samo pasowanie wtyczki to nie zadziała.
to mui byc port szeregowy Com rs232. Ewentualnie może być przejściówka usb-rs232 (kończącą się wtyczką db9) , i dopiero za nią przejściówka na rj45
  • Odpowiedz