Aktywne Wpisy

Salido +251
Minął 6. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
27 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
27 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
27 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
27 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-58
Pobierz
Ukiss +40
W piłkarskiej Ekstraklasie nigdy nie występowała drużyna z województwa lubuskiego.
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W

Mówię ci, bro, tych parków to deweloper nie ruszy, bro, sam zobacz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: uid_82d688b5080809a708250aee1a62254a1491548673893_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506
Pobierzźródło: 1500-5091e88fac5b7f3568205dd5ebf21b8c
PobierzKiedyś szpital pulmonologiczny w Szczecinie przy ulica Janosika, gdzie na tyłach znajdował się dość spory park, a dziś betoniada i 4 nowe "deweloperskie budynki mieszkalne" (kurnikowe).
Tutaj stare zdjęcie jeszcze zanim zniszczono całą zieleń.
źródło: szpital
Pobierzźródło: teraz
PobierzRaczej niewiele, mogę któregoś dnia skoczyć i zrobić zdjęcia :D
XD
źródło: 6343c6b28f3fb179730041
Pobierz@Demeanor2113: Rzeczywiście tak w tym planie jest. Ciekaw jestem tylko czy ten zapis ma poparcie w prawie bo sam w moim regionie widziałem takie zapisy uchylane. No ale orzecznictwo sądów administracyjnych różni się od regionu kraju więc nawet jeśli to przechodzi w warszawie to może rzeczywiście tak być i mnie to nie dziwi. Ja widziałem takie zapisy planu uchylane w moim regionie (północny zachód)