Aktywne Wpisy

tusk +1736
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
źródło: comment_uAh3CGAi1vQoFdjRMe99iq8xl3hmli59
Pobierz
Posiadacie YT Premium?
- Jestem biedny, więc oglądam godzinne reklamy. 49.5% (851)
- Bogactwo część pierwsza skuwysyny, jasne że mam. 50.5% (868)

Dzisiaj ladna pogoda w #warszawa to gdzie moge sobie pojsc pospacerowac na tych dzialkach? Gdzie moge sobie tego grilka odpalic?
Skoro to wspolna przestrzen, taka fajna i zielona to jako mieszkaniec rozumiem, ze moge z niej skorzystac.
A nie zaraz, to sa pozamykane na klodki tereny starych komunistycznych dziadow, ktorzy je dostali w nagrode od partii.
#dzialka #rod #nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Działka ROD w nagrodę od partii XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Kielbasiarz: Uwaga, podaję sekretny przepis:
1. Dzierżawisz działkę
2.
korzystaj z tego że masz mniej smogu w mieście
@Kielbasiarz: a nawet gdyby, to co z tego? Takim samym kluczem możesz mieć ból d--y, że ty nie masz miejsca parkingowego w dużym mieście, a jakiś stary komuch ma 2 garaże w centrum.
źródło: działkowicze
Pobierz@Kielbasiarz: Zajebisty argument jak zwykle. Jak będzie tam kurnik deweloperski to z kolei bedziesz mógł chodzić ludziom po mieszkaniach xddd