Aktywne Wpisy

cult_of_luna +93
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Matylda_Megara +264
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

Na balkonach naliczyłem 5 bannerów "sprzedam" XD
Jprdl, w jakim my państwie żyjemy, że fliperzy mogą sobie z rynku mieszkaniowego robić ruletkę. Handlowanie biletami na koncert jest zakazane, podnoszenie cen paliw po jakąś panikę też itd. - a tutaj hulaj dusza, kupuj, sprzedaj drogo.
Oczywiście będzie w końcu ten moment, że którejś partii fliperów zakład z rynkiem nie wyjdzie, ale do tego czasu wszyscy normalni ludzie muszą to znosić. Jak to się porobiło, że to w ogóle jest legalne XD
#nieruchomosci #deweloperka #natropieflipperow
Odwal się pan od filara polskiej gospodarki, bez flipperów i ludzi co w pocie czoła docinaja firanki (w Tajwanie) i obijają kanapy (IKEA hehe) oraz produkują meble (znowu IKEA hehe) oraz sprzet AGD(Bosch i Samsung hehe) budują polski kapitał
@mickpl: Od bierdolta sie od nas od naszych flipów i od nas
@Tapirro zdrowy rozsądek?