Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kempes: Ale o czo chodzi? Pis był zagrożony przegraną w wyborach. Kryzys był? Był. Czy jest wojna? Jest znacznie gorzej. My już znajdujemy się pod okupacją niemiecką her Tuska Fur Deuthshland czy jakoś tak. Odpowiedzialni powinni otrzymać medale Virtuti Militari.
  • Odpowiedz
@dominowiak: Nie nie nie. To są ukraińskie oddziały policyjnej dywizji Wafel SS Galizien, które mają być użyte przez administrację Generalnej Guberni, do tłumienia wszelkiego oporu prawdziwych polskich patriotów.
  • Odpowiedz
@Kempes: mówił o tym już jakiś czas temu Gruca w Zetce podczas wywiadu z audytorem śledczym. Panowie dywagowali kto i na jak długo może iść za to siedzieć w myśl przepisów niedawno zaostrzonych przez Ziobrę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konstatacja była taka, że paru gagatkow może iść w pasiak w na długie lata. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kempes: jak sie to wszystko ladnie nagromadza. Komisje, Roman z miotaczem ognia, opinia publiczna i lecace na leb i szyje poparcie PiSu. Pieknych czasow dozylismy, a mam nadzieje, ze beda jeszcze lepsze kiedy prezydent debil zejdzie ze stolka.
  • Odpowiedz
@Kempes: to jest naprawdę gruby temat i pokazuje, że pisiory oddałyby Polskę wrogowi, gdyby ten tylko zagwarantował im za to odpowiednie korzyści.
Przy okazji, rzecznikiem Solino jest niejaki Damian Polak-pisior od nastolatka. Facjata też typowo pisowska.
Wierzę, że tej sprawy prokuratura nie odpuści i b3dą ścigać tych bandytów do upadłego.
  • Odpowiedz
@Kempes: Po tak samo majstrowało z cenami paliwa. Tak, wiem symetrysta ze mnie, ale z nich wszystkich są hipokryci. Twarzami rozliczania PiS powinni być ludzie z Trzeciej Drogi, a nie platformersi którzy maja za uszami.
  • Odpowiedz