@grand_khavatari: Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego programu coś na wzór polskiego Telegrama ale temat upadł. Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi Marek? Ja też pracowałem przy tym projekcie i co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego programu coś na wzór polskiego discorda ale temat upadł.
@TwujKoshmar: Jest i pierwszy antymirandowy bojówkarz walczący ze śmiesznym komentarzem pod śmiesznym screenem na portalu ze śmiesznymi obrazkami. A podobne te komunikatory umarły, jak widać sentyment pozostał.
@Tytanowy o nic nie walczę pajacu tylko widzę takiego freeyhinkera jak ty i śmiać mi się chcę z twojego przeświadczenia że jesteś w jakiś sposób lepszy bo używałeś niepopularnego komunikatora xD
@TwujKoshmar Sążnisty kij w dupie. Jak tyś się tu uchował tyle lat? Skoro dalej ciśniesz temat na poważnie, to odpiszę ci, że nie można czuć się lepszym używając multikomunikatora, bo w tle i tak używał on m.in. protokołu gadu-gadu, ale mój wpis odnosił się do tego, że nie przeszkadzało to ludziom ciągle kłócić się o to który komunikator jest lepszy. W sumie to idealnie się w to wpisujesz ze swoimi teoriami.
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: to prawda, pracowałem z Tobą też (Jacek here) hehe. Niestety powinęła nam się noga i powstało g---o z tysiącami reklam i chamskimi wtyczkami
"Śpi | zzzZZZzzz"
"Wyszedł | Only $m$"
"Wkuri0ny!! Nie pytać dlaczego!"
Kiedyś jeszcze był komunikator TLEN i on miał opcje, że pokazywał kto siedzi na niewidocznym na GG.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
Można było na drugim koncie zmusić kogoś do zablokowania. Wtedy też było widać kiedy jest dostepny. XD
Był inny projekt konnekt, który dawał powera i można bylo np pingowac użytkownika ale to też nie było dokładne