Deck jest bardzo przydatny, zwykły użytkownik będzie używał go jak konsolki - włącz, graj, wyłącz. Ja za to lubię kombinować i wyciskać wszystkie soki bo z Linuxem znam się od lat 90.
Gry śmigają elegancko jak na jego rozmiar - triple A nie pograsz w 90 FPS. Jeśli interesuje Cię jak chodzą różne gry to na yt jest mnóstwo gameplayów
@sunny-d: ja nie brałem wersji 1TB bo nie chciałem mieć matowego ekranu. Dysk sam wymieniłem na 1TB, są całkiem tanie i dokupiłem kartę 512GB w dobrej cenie.
Planowałem doinstalować Windowsa 11 ale na oledzie to jeszcze dramat. Producent coś tam obiecuje ale idzie im to jak krew z nosa i się nie spieszą ze sterownikami.
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
Mam dwa pytania:
1. Brać wersję 512 GB i dokupywać dysk SSD jak tak to jaki i w jakiej cenie?
2. Brać wersję 1TB?
Coś jeszcze muszę do niego dokupywać?
https://www.x-kom.pl/p/1197066-dysk-ssd-lexar-1tb-m.2-2230-pcie-gen4-nvme-pl.html
Deck jest bardzo przydatny, zwykły użytkownik będzie używał go jak konsolki - włącz, graj, wyłącz. Ja za to lubię kombinować i wyciskać wszystkie soki bo z Linuxem znam się od lat 90.
Gry śmigają elegancko jak na jego rozmiar - triple A nie pograsz w 90 FPS. Jeśli interesuje Cię jak chodzą różne gry to na yt jest mnóstwo gameplayów
Planowałem doinstalować Windowsa 11 ale na oledzie to jeszcze dramat. Producent coś tam obiecuje ale idzie im to jak krew z nosa i się nie spieszą ze sterownikami.