Wpis z mikrobloga

@mirek-mireczek: A dziwisz się? Co taki incel zaproponuje kobiecie oprócz tego, że jest odrażający fizycznie i niezaradny życiowo? :))) Z takim Mokebe dziewczyna przynajmniej przeżyje fajną przygodę, spędzi czas na słonecznej plaży i będzie się dużo uśmiechać. To nie z IQ się żyje tylko z człowiekiem. A zapewniam, że lepiej i przyjemnie żyje się z wesołym i pozytywnym Bambo niż ze zgorzkniałym i podłym przegrywem :)))

@Durisil W homoseksualnym
  • Odpowiedz
@Strigiformesman: A może właśnie atrakcyjny i silny Mokebe by wówczas pomógł? Tego nie wiesz. Dlaczego przypisujesz Mirkowi dobre cechy tylko dlatego, że jest brzydki i zaniedbany a umniejszasz komuś atrakcyjnemu tylko dlatego, że dobrze się prezentuje? To, że ktoś jest ładny nie znaczy, że musi mieć beznadziejny charakter i tak samo w drugą stronę: to, że ktoś słabo wygląda nie znaczy, że automatycznie zyskuje na osobowości. Rozumiem, że incele lubią
  • Odpowiedz
@mirek-mireczek:

@WyzwolonaPodrozniczka ależ ja się z Tobą zgadzam!

To supcio :)))

@WyzwolonaPodrozniczka jeszcze duże prącie mają i dobrze rżną, a pewnie incele mają często małego siusiaczka i ciupcianie z nimi może nie przynosić dla kobiety żadnego efektu

To też :))) Ale przede wszystkim chodzi o bijącą od nich aurę. Oni (Mokebe) są pozytywni i bije od nich dobra energia a od typowego incela czuć jedynie toksynę. Nikt nie chce
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: tak jest, zgadzam się z Tobą, właśnie o to mi chodzi że ludzi oceniać należy nie tylko po wyglądzie, ale przede wszystkim po charakterze i zachowaniu. Nie mówię że silny i atrakcyjny Mokebe okaże się zwykłą psikutą, tylko że o jego prawdziwej wartości przekonasz się dopiero w sytuacji podbramkowej. Nieraz umniejszasz natomiast innym mężczyznom tylko dlatego że wyglądają tak jak wyglądają, co według mnie jest strasznie płytkie i niedojrzałe.
  • Odpowiedz