Wpis z mikrobloga

@razdwatrzy55 ode mnie kiedyś chcieli test na n-------i przed podpisaniem umowy xd oczywiście ich wyśmiałem, mimo że by wyszedł czysty - są jakieś granice traktowania kontraktorów
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: ja bym się szanował i powiedział że nie jest im to potrzebne na taką pozycję albo jak ktoś wyżej pisał niech ci wyślą wykaz pensji innych pracowników itp
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 jak nie masz doświadczenia to rozumiem, że pytają. Jak już masz expa to w sumie informacja czy kierunek zgodny z pottzebami, co robiłeś i najważniejsze gdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@abbondanza

czemu wykopki zawsze otwierają mordy, nawet jeśli ich jedyne doświadczenie to saksy I magazyny amazona

To xD, na etry level w obleganych firmach to jest normalna praktyka
  • Odpowiedz
@StaryTwoj2137 no i beka bo polski system uczelniany nie jest przygotowany- nie mam to nie dam, to będąc studentem ciężko zdobyć coś na już, a co dopiero w sytuacji gdzie masz pracę, brak kontaktu z uczelnią itd xD tutaj można ewentualnie kombinować w stronę zdjęć z indeksu. Ale nie wyobrażam sobie robić zdjęć + opisówki co to jest, przecież to dla anglojęzycznego rekrutera.
  • Odpowiedz
@gzymspiwniczny: A to ciekawe, bo u mnie w USOSie można było normalnie pobrać transkrypcję ze wszystkich semestrów po angielsku.
Myślałem, że to standard, ale jeśli nie to faktycznie lipa.
Ja bym na Twoim miejscu wysłał zdjęcia indeksów i jak im faktycznie zależy, to przetłumaczył nazwy przedmiotów i powiedział jaka jest skala.
  • Odpowiedz