Wpis z mikrobloga

@DeReFeRencja: W internetach można wszystko, można być kim się chce. Co niektórym pewnie się wydaje, że jak dziewczyna zwraca na siebie uwagę - z zasady kobiety są - "atencyjne" i gdzieś podświadomie chcą żeby się nimi interesować to od razu chcą dzielić się pierogiem z przygodnymi facetami... Błąd...
  • Odpowiedz
@xSQr: nie zależy mi na atencji, poważnie, a najlepsze, że jak zbywam takiego gnoma, to rzuca niewybrednymi tekstami typu, że szukam atencji, że pewnie każdego tak obracam etc... Mają żony, laski i jeszcze się denerwują jak im powiem żeby spadali :). Ktoś napisała do mnie nowy na PM, mogę się założyć, że jakieś jaja sobie robi.
  • Odpowiedz
xSQr: widzisz już znalazł się jakiś burak Windmark po wpisie, specjalnie głupie teksty pisze na pm, przykład dna intelektualnego

@DeReFeRencja: sama się podłożyłaś ;) zamiast wyrażać "głębokie zaniepokojenie" na mikro i budupić trzeba było od razu robić screeny, naskrobać ośmieszający ich post i wrzucić pod humor ;) dyplomacja w internecie nie działa :P
  • Odpowiedz
@DeReFeRencja: (#) ha ha ha :D. Nie spodziewałem się, że będziesz mieć takie problemy tutaj :). Widać, że przynajmniej rok temu miałaś święty spokój (w końcu wszyscy wiedzieli, czyją jesteś żoną i się bali ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
  • Odpowiedz