Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +21

Alzena +4
Całkowity, męski upadek - grupa 70k podludzi ma grupę na Telegramie, gdzie wymieniają się poradami i pomysłami na temat tego, jak gwalcic kobiety - również te z najbliższego otoczenia, matki córki i żony.
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski

źródło: IMG_0692
PobierzA to że brzydkie i krzywe? Za 50 lat nasza deweloperka też będzie do remontu generalnego.
Plac zabaw ci się nie podoba? To 30k PLN i masz d------y, ale jest na to miejsce. W nowym budownictwie tego miejsca
@fanmarcinamillera: myślisz że tak je zbudowali w PRL?
@Chrystus: są takie blokowiska gdzie zakładano 1 samochód na 1 rodzinę a nawet dodatkowo dorobiono 1 garaż na 1 rodzinę w bloku. Także to nie ma reguły.
Współczuję ludziom mieszkającym tam. Zawsze jak tam jestem mam wrażenie, że ktoś zrobił ctrl c i potem ctrl v, wszystko na jedno kopyto, brak parków czy nawet sklepów. Tragedia i chce mi się po prostu wymiotować tam.
Już nawet Ursynów według mnie wygląda lepiej, może mniej atrakcyjnie,
źródło: 5dc54fd4d2ce5_o_large
Pobierz@fanmarcinamillera: Gwoli ścisłości oraz trzymania się faktów i definicji - zdajesz sobie sprawę, że "planowanie urbanistyczne" to jedno, a problemy wykonawcze, problemy z jakością materiałów oraz zaniedbanie tego to zupełnie inna sprawa?
źródło: AF1QipOoZn4AYG_HSWEwd8m-EBcnpTVp6b8evvAKp5tM=s680-w680-h510
PobierzZa to garażów/y podziemnych nie ma, więc auta stoją między budynkami.
@Yuri_Yslin: bliskość szkół, przychodni, sklepów, przystanków, np. w Łodzi osiedle typu Teofilów jest praktycznie samowystarczalne, jeżeli nie liczyć urzędów w centrum miasta.
@PfefferWerfer: Na plac zabaw to trochę mało, może placyk? Jakaś większa zjeżdżalnia to wydatek 4-12k, nawet podwójna huśtawka z hamakiem lekko 2,5k. A gdzie jeszcze mniejsze atrakcje? Z transportem i robocizną masz marne szanse wyrobić się w 30k.
Ciekawa retoryka xD
Ale jeszcze ciekawszy jest powód, czemu masz takie j-----e o to, co kto uważa za lepsze z własnej perspektywy XD