Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +39
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i

źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
T3sla +27
#jedzzwykopem #lodz #urlop #kawa
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.

źródło: temp_file5898225190434200266
Pobierz
do tego w pracy ciagle cos ode mnie chca i wszyscy mnie denerwuja
i to sie musi dziac co miesiac jakby ktos mnie chcial ukarac za poprzednie zycie.
zajebiscie. nie mam sily pracowac a najgorsze ze pan szef ma takie sprawy w dupie i nie rozumie nic poza tym zeby sie piniondz zgadzal.
zreszta chyba pol swiata nic nie rozumie. mam ochote zniknac.
(╯︵╰,)
#przegryw #damskiprzegryw #przegrywka #depresja #bezsens
@
źródło: maxresdefault
Pobierz@bella-baxter: to sobie urlop weź.
źródło: e4e5b8852091a647efa0dd88596b2dc7f71bf8ad43c8d8282bdbb6bea2323839
Pobierz@bella-baxter: Właśnie oplułaś te biedne kobiety w libanie xD
Pracodawca zatrudnia cię dla zysku, przynajmniej nie ideowy, bo możesz się zatrudnić w czymś co działa dla idei a nie zysku, np. Disney i tam trochę inaczej to działa.
Narzekanie na życie jest natomiast no cóż... dozwolone ale śmieszne, nikt pracować w danym miejscu nie karze, na dodatek na comiesięczne dolegliwości ludzie
W kołchozie masz pracować, a nie marudzić - proste. Zycie jest niesprawiedliwe.
No i sobie możesz pisać i ja też sobie mogę ;p
Piękne, tak jak to, że możemy pracować ale nie musimy, możemy pracować dla pieniędzy albo dla atmosfery albo nie pracować dla pieniędzy....no z tym ciężko ale dla atmosfery, która jest dla ciebie ważna możesz napracować!
Gorszy dzień w pracy mozesz mieć codziennie, wiele ludzi ma tak, ale gorszej wydajności w pracy nie powinnaś mieć, bo ludzie płaca ci za
tak wlasnie czasem chce powiedziec ze mnie boli brzuszek i chcialabym zeby ktos po prostu mnie przytulil, a nie wyjasnial swiat, bo jestem zwyklym czlowiekiem a nie robotem. a nastepnego dnia przyniose tej osobie kawie i podziekuje bo od tego sa ludzie zeby sie wspierac LOLzi