Wpis z mikrobloga

boli mnie brzuch i nie czuje nog i spuchlam jak balon
do tego w pracy ciagle cos ode mnie chca i wszyscy mnie denerwuja
i to sie musi dziac co miesiac jakby ktos mnie chcial ukarac za poprzednie zycie.
zajebiscie. nie mam sily pracowac a najgorsze ze pan szef ma takie sprawy w dupie i nie rozumie nic poza tym zeby sie piniondz zgadzal.
zreszta chyba pol swiata nic nie rozumie. mam ochote zniknac.

(,)

#przegryw #damskiprzegryw #przegrywka #depresja #bezsens
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

boli mnie brzuch i nie czuje nog i spuchlam jak balon

do tego w pracy ciagle cos ode mnie chca i wszyscy mnie denerwuja

i to sie musi dziac co miesiac jakby ktos mnie chcial ukarac za poprzednie zycie.

zajebiscie. nie mam sily pracowac a najgorsze ze pan szef ma takie sprawy w dupie i nie rozumie nic poza tym zeby sie piniondz zgadzal.

zreszta chyba pol swiata nic nie rozumie. mam ochote zniknac.

@
Mr3nKi - >boli mnie brzuch i nie czuje nog i spuchlam jak balon
do tego w pracy ciagl...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • Odpowiedz
@bella-baxter: Jest taka opcja... z tym karaniem, albo za to życie też, taka instant karma jak instant nodle.
Pracodawca zatrudnia cię dla zysku, przynajmniej nie ideowy, bo możesz się zatrudnić w czymś co działa dla idei a nie zysku, np. Disney i tam trochę inaczej to działa.
Narzekanie na życie jest natomiast no cóż... dozwolone ale śmieszne, nikt pracować w danym miejscu nie karze, na dodatek na comiesięczne dolegliwości ludzie
  • Odpowiedz
  • 0
@voldi: po to sobie zalozylam tu konto zeby narzekac na wszystko na co mi sie podoba nie zastanawiajac sie nad tym ale na pewno nie po to zeby ktos mi pisal o tym co powinnam robic przed zblizajacym sie okresem kto nie ma o tym najmniejszego pojecia xd a to ze kapitalizm uprzedmiotawia wszystkich ludzi i brak empatii tlumaczy sie tym ze piniondz jest wazniejszy niz mila atmosfera w pracy
  • Odpowiedz
@bella-baxter: No to chyba ty masz jedynie problem z okresem, bo u mnie w kołchozie nikt nie narzeka. Może rzeczywiście potrzebny lekarz?

W kołchozie masz pracować, a nie marudzić - proste. Zycie jest niesprawiedliwe.
  • Odpowiedz
@bella-baxter:
No i sobie możesz pisać i ja też sobie mogę ;p
Piękne, tak jak to, że możemy pracować ale nie musimy, możemy pracować dla pieniędzy albo dla atmosfery albo nie pracować dla pieniędzy....no z tym ciężko ale dla atmosfery, która jest dla ciebie ważna możesz napracować!

Gorszy dzień w pracy mozesz mieć codziennie, wiele ludzi ma tak, ale gorszej wydajności w pracy nie powinnaś mieć, bo ludzie płaca ci za
  • Odpowiedz
@bella-baxter: Biedne kobiety w Libanie bez wody też mają okres i co? Narzekają? Biedna Bella, brzuszek ją boli i chce, aby w pracy wszyscy ją nieśli na rękach i głaskali po główce.
  • Odpowiedz
  • 0
@voldi: ojjj juz wiem ze mozemy sie spierac bardzo dlugo a pewnie i tak nikt nikogo nie przekona wiec mi sie nie chce. po prostu chcialam se narzeknac i narzeklam i nie szukam tu porad jak zyc, tak jak nie szukam pomocy, bo nie jestem tak glupia zeby jej szukac na wykopie xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_3nKi_:

Biedna Bella, brzuszek ją boli i chce, aby w pracy wszyscy ją nieśli na rękach i głaskali po główce.

tak wlasnie czasem chce powiedziec ze mnie boli brzuszek i chcialabym zeby ktos po prostu mnie przytulil, a nie wyjasnial swiat, bo jestem zwyklym czlowiekiem a nie robotem. a nastepnego dnia przyniose tej osobie kawie i podziekuje bo od tego sa ludzie zeby sie wspierac LOLzi
  • Odpowiedz