Aktywne Wpisy

mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jak sobie poradzić ze strachem przed samotnością? Mam 32 lata i od 6 lat jestem w związku z dziewczyną, która nic kompletnie do niego nie wnosi. Nie sprząta, nie gotuje, s--s też już dawno się znudził i nawet mi się już nie chce, jest toksyczna, egoistyczna, narcystyczna, przeciętnej urody, depresyjna i ma jeszcze kilka innych problemów i nie mogę z nią zerwać. Jestem świadomy, że ciągnie mnie
Mirki jak sobie poradzić ze strachem przed samotnością? Mam 32 lata i od 6 lat jestem w związku z dziewczyną, która nic kompletnie do niego nie wnosi. Nie sprząta, nie gotuje, s--s też już dawno się znudził i nawet mi się już nie chce, jest toksyczna, egoistyczna, narcystyczna, przeciętnej urody, depresyjna i ma jeszcze kilka innych problemów i nie mogę z nią zerwać. Jestem świadomy, że ciągnie mnie

źródło: Zrzut ekranu 2024-02-07 191127
Pobierz@cichooo: ale to nie mój tag. Ja tylko patrzę z boku jak co chwilę odpala się jakiś typ, który uważa się za za.antyprzegrywa, a gada takim samym językiem jak niektórzy z tego tagu i mam taki wniosek, że tu i kierunek i nawet zwrot jest ten sam, a nie przeciwny xD to samo zachowanie
No dobra to są skrajne przypadki ludzi srogo zaburzonych którzy swój ból leczą nienawiścią
A debile rozklejają te screeny demonizując innych tak samo jak ta książka przegryw co rzekomo ma niby przełamać tabu a w rzeczywistości wygląda jakby opisywała skrajnie chorych psychicznie debili. Zero jedynkowo a nic nie jest czarnobiałe tylko zwykle ma odcienie szarości. Zwykły pomysł na monetyzację
No właśnie z wielu powodów i tak jak pisałem są to zwykłe powody jak u tego typa co się powiesił podczas covidu. Właściciel hotelu bo go udupili chorymi obostrzeniami a kredo, koszty prowadzenia same się nie opłacą...
Tego jest pełno więc powody można pominąć, ilu ludzi
TV w formie tak samo jak ta książka przegryw i TVN promuje patologię i stereotypy
Ten urywek to dobre wprowadzenie do jakiegoś taniego niskobudżetowego filmu o seryjnym mordercy intela (✌ ゚ ∀ ゚)☞
TV to chyba najwięksi hipokryci monetyzyjący krzywdy ogólnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie śmieszne gdyby nie to że, dużo ludzi w społeczeństwie to dzbany i potem wierzą w takie głupoty stygmatyzując innych ¯\(ツ)/¯
@sotarKratos: Żebyście sobie chociaż popatrzyli i przypomnieli sobie że nie dla psa kiełbasa?
Pozwoliłem sobie zacytować, żeby zwiększyć szanse na to, że ten dzban, autor wpisu to przeczyta i dotrze do niego jakim jest dzbanem.
Bardzo trafne podsumowanie tego śmieciowego marketingu(✌