Aktywne Wpisy
mirko_anonim +143
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
NiemrawySasiad +136
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Kamil32123: każde ostatnie wypowiedzi konfederatów? Dzisiaj na głównej były populizmy Mentzena, że obecny rząd już jest gorszy od PiSu i nie będzie niczego. Konfederacja nie będzie rządzić samodzielnie, potrzebuje koalicjanta. Ma do wyboru KO albo PiS. KO nie jest zainteresowane. PiS potrzebuje koalicjanta. Żeby tego nie widzieć to trzeba mieć gwóźdź w mózgu, chyba że wyborcy konfederacji uważają, że te partie stać na 230+ posłów. To jak najbardziej można opowiadać,
PiS dał 2miliadry TVP a PO 3 miliardy nic nie naprawiają tylko trwa właśnie wymiana świń przy korycie z czym te prostaki się nie kryją.
Więc słucham konkret gdzie jest lizanie dupy dla PiSu bo tylko gadasz jakieś głupoty. Konferencja nie chce koalicji z żadną partii co
@Kamil32123: jak dotąd najbardziej na nich zależy pisowcom i konfiarzom XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@konserwix: Gratuluję, podać papier?
Tusk: chciałbym zrobić A
Konfiarzy: Co? A? To totalna głupota!
Też konfiarze: Tusk mówił że zrobi A w 100 dni, minęło 50 a A dalej nie ma! Chańba!
@Bury_Zenek: dla takiego przychlasta byłem w stanie poświęcić 30s xD
https://www.youtube.com/watch?v=p8iyopJmHnU