Aktywne Wpisy
SmugglerFan +229
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
duzy_krotki +71
Taka nasza mentalność, ze skrajności w skrajność, od komunizmu do turbo-kapitalizmu.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#samobojstwo
Napisz ktoś, że będzie lepiej? Ehh poddaje sie nie mam juz sily walczyc z depresja, nie mam juz motywacji. Bede lezec w lóżku i przeglądać wykop, aż nie zgłodnieje. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatnio pisałem:
I co? I jak mi poszło? Tadam, tadam nie udało się. Jestem uzależniony od pregabaliny bardziej niż myślałem. Miałem koszmary i przerywany sen chodziłem jak żywy trup do tego cały przepocony no i nie wytrzymałem zażyłem sobie 1800 mg. No i było super, dawno tak dobrze mi nie weszła, kop energii, mania i lecimy. No, ale wracając normalna dzienna dawka jaka biore to 300 mg, ale jak biore wiecej to nie biore tej stalej. Te 1800 mg to w sumie jest polepszenie mojej sytuacji, bo zwykle brałem 2400 mg, a później 3000 mg. No nic, bede starać się dalej zmniejszać te dawki, ale co ja mam robić w gorsze dni?
Jak nic nie zarzuce, to padne tak jak dziś. I nie chodzi tu głównie o energie chodzi o chęć w sensie sens robienia czegokolwiek jak i tak zdechne. Chodzi o mysli samobojcze i irytacje wszystkim. Nie potrafie poradzić sobie z bólem egzystencji na trzeźwo. Jak ludzie są szczęśliwi to jest dla mnie totalnie niezrozumiałe.
może pocieszaj się klonazepamem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
może częściowo to występuje z powodu uzależnienia a raczej objawów odstawiennych?
@Mi_Amas_Linukson:
Myslalem nad tym, ale patrzac na moja łatwość
Na mnie też chyba niezbyt działa, bo serce i tak wali nawet przy powiedzmy rodzinie lub znajomych. Rece przepocony po wyjsciu z domu. Ja to zazywam tylko do odplyniecia z tego swiata, a zwykle dawki tzn. codzienne biore, bo minimalizują efekty uzaleznienia, po duzych dawkach.
Tyle powiem
dawaj wiencej wariacie
musisz
Jeszcze trzebaby Ci znaleźć kogoś że to jego wina bo tak to się nie da żyć ten
daleko nie musze szukać. Oczywiście to wina moich rodziców. #antynatalizm ja nie chciałem na ten świat.