@tomasz-kalucki zgadzam sie. Ogólnie dziwię się, że nie chcieli już go promować w wyborach do parlamentu i nie wystawili go nigdzie. PiSowi realnie mogłoby pomóc chyba tylko wypłynięcie zdjęć Trzaska w łóżku z Bosakiem.
@szychun: Przede wszystkim Bocheński jest wychowankiem skompromitowanego Raua. Intelektualnie to będzie dla Trzaskowskiego oczywiście trudniejszy przeciwnik niż ten dresiarz Patryk Jaki. Ale wystarczy, że PO będzie to powiązanie z Rauem cały czas wypominac i straszyć, że Bocheński też będzie rozdawał wizy ciapatym, i cyk, po problemie :)
@Skorvez_957_ sprawdź sobie jaki list wystosował do Tuska gdy rezygnował z funkcji wojewody xd to tak odnośnie tego, że różni się od reszty pisowcow xd
@szychun: no właśnie pisze o tym że nie gadał jak typowy pisowiec co nie znaczy że nim nie jest - kamuflaż. Duda w 2015 też uchodził za śmieszka a nie debila, wystarczy dobrze pokierować. Jeszcze bym go kupił gdybym nie widział w niedaleko Karakana, Ceraty i Pisiątka. Pis umie się kamuflować i sprawiać wrażenie ''normalnych'' tak jak to robili w 2015 roku jacy wtedy byli grzeczni. Ludzie głosowali na śmiesznego
@nietak7: ale umie gadać, merytorycznie o poziom wyżej niż większość pisowców i lewaków no ale każdy cwaniak jeśli chce zdobywać poparcie musi ładnie gadać a potem wyjebongo. Oby większość z nich nie poszła tą samą drogą wyuczenia się kartki gadania o miłości, ja chciałem wincyj Czarnka i woli fuhrera
@Skorvez_957_: Czy ja wiem czy mało PiSowski. Chłop jest w opozycji do wszystkiego co robi KO. To ten buc na złość blokował od kilku lat uchwałę krajobrazową w Warszawie, przez co miasto w dalszym ciągu jest zasrane billboardami, szyldami i plakatami. Warszawa w wielu miejscach wciąż wygląda pod tym kątem jak Bangladesz, a można było zrobić wiele przez ten stracony czas.
@gromnir125: miałem na myśli że nie gadał jak typowy pisowiec co nie znaczy że nim jest, po prostu jest sprytniejszy w debatach niż typowy pisowiec czy lewak. Gadać sobie może że jest inny a w praktyce decyduje prezes,
@andrzej-roman: No tak, biedni nie są, bogaci i wykształceni trochę takie typowe Warszawiaki, nie za bardzo rozumieją biedniejszych albo że ktoś mógł te 10-15 lat temu pracować za mniej niż 3k, U mnie jest znów pełno kryptopisowców zwłaszcza w wieku 40+ ale nie afiszują się a słychać w rozmowie ciągotki. Tam gdzie jest mało młodych a dużo starych tam wygrywa Pis bo jest strasznie dużo wdów i beneficjentów a mało
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
źródło: Ef4LTmXXsAwQTkS.jpeg
PobierzCo to za brednie? PiS nie wygrywa w Warszawie od kilkunastu lat. Ostatnio Trzaskowski wygrał w pierwszej turze.
źródło: 618d00d3b9a04_o_large
PobierzU mnie jest znów pełno kryptopisowców zwłaszcza w wieku 40+ ale nie afiszują się a słychać w rozmowie ciągotki. Tam gdzie jest mało młodych a dużo starych tam wygrywa Pis bo jest strasznie dużo wdów i beneficjentów a mało