@Plp_: Ten profil [talesfromthestreets] ma dużo wrzutek z innymi ludźmi, niektórzy wyglądają na strasznie zatyranych, więc to raczej nie aktorzy. Problem bezdomności w USA jest bardzo szeroki.
@krzaczor93: tego że problem bezdomności jest tam bardzo duży to nie neguje- samo, coroczne opłacenie podatku od nieruchomości potrafi sprawić że wystarczy chwila braku płynności finansowej i lądujesz pod mostem. To że pewnie jakichś prawdzich bezdomnych łapie na kamerę też nie wykluczam, ale laska jest akurat wybitnie podstawiona pod wiralową wrzutkę, która z pewnością zrobi im wyjątkowe zasięgi.
@whatsup666 słyszałem u jakiegoś twórcy, że tam będąc całkowicie samotnym i tak mieszkasz na ulicy nawet jeśli pracujesz na pełen etat np. jako kelnerka bo nie stać cie na wynajem. U nas to chociaż da się za tą minimalną godnie wegetować wynajmując pokój
Nie wiem po co te treści typu fake and gay, bezdomność nie jest uwarunkowana urodą czy wiekiem, czasem właśnie młodzi ludzie lądują na bruku a nie stare zniszczone chlaniem żule, tu np jest jakaś młoda bezdomna dziewczyna która jest całkiem zadbana i nie wygląda wcale na bezdomną a jednk jest, w stanach takie widoki są częste.
@Drake1: Parę razy obejrzałem kilka takich materiałów i wszystkie te osoby łączy uzależnienie od prochów, dysfunkcyjna rodzina, lub najczęściej jedno i drugie.
Nie każdy bezdomny czy bezdomna to menel.
@PaczekRecords: teraz się pisze: "fabricated and homosexual" ( ͡° ͜ʖ ͡°)