Wpis z mikrobloga

@Plp_: Ten profil [talesfromthestreets] ma dużo wrzutek z innymi ludźmi, niektórzy wyglądają na strasznie zatyranych, więc to raczej nie aktorzy. Problem bezdomności w USA jest bardzo szeroki.
  • Odpowiedz
@krzaczor93: tego że problem bezdomności jest tam bardzo duży to nie neguje- samo, coroczne opłacenie podatku od nieruchomości potrafi sprawić że wystarczy chwila braku płynności finansowej i lądujesz pod mostem. To że pewnie jakichś prawdzich bezdomnych łapie na kamerę też nie wykluczam, ale laska jest akurat wybitnie podstawiona pod wiralową wrzutkę, która z pewnością zrobi im wyjątkowe zasięgi.
  • Odpowiedz
  • 2
@whatsup666 słyszałem u jakiegoś twórcy, że tam będąc całkowicie samotnym i tak mieszkasz na ulicy nawet jeśli pracujesz na pełen etat np. jako kelnerka bo nie stać cie na wynajem. U nas to chociaż da się za tą minimalną godnie wegetować wynajmując pokój
  • Odpowiedz
Nie wiem po co te treści typu fake and gay, bezdomność nie jest uwarunkowana urodą czy wiekiem, czasem właśnie młodzi ludzie lądują na bruku a nie stare zniszczone chlaniem żule, tu np jest jakaś młoda bezdomna dziewczyna która jest całkiem zadbana i nie wygląda wcale na bezdomną a jednk jest, w stanach takie widoki są częste.

Nie każdy bezdomny czy bezdomna to menel.
Drake1 - Nie wiem po co te treści typu fake and gay, bezdomność nie jest uwarunkowana...
  • Odpowiedz