Wpis z mikrobloga

@ArseneWengerTheAnimatedSeries: czasem on nie trafil do wiezienia za pociecie jakiegos goscia? Tez mi sie wydaje, ze chcial popelnic samoboja na lajwie (podcial sobie zyly) Wydaje mi sie, ze jak wpiszesz psychotrop i jakas krzywa akcje to znajdziesz wiele shotow, a jak nie to jak wroce to moge cos podeslac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ArseneWengerTheAnimatedSeries: psychotrop siedział 4 lata za ranienie nożem kuzyna swojej dziewczyny, miał kilka prób samobójczych - o jego dawnych wybrykach szukaj pod psudonimem HST Djobeł. Wrzucił tez na neta zdjęcia swojej ex (raperki heidi albo jakoś tak) jak mu liże dupę.
  • Odpowiedz
@urszula-mariolska: norma. Wykorzystal te z-----e prawo co kibole. Czyli latanie z maczetami i usilowanie zabojstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sporo lajwow robil kiedy byl nagrzany dla 50~~ widzow i duzo ciekawych rzeczy tam mowil
i co do nacpania tego chlopa to jeszcze mu p-------ł kiedy nie byl w pelni swiadomy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ArseneWengerTheAnimatedSeries: k---a ten atencyjny banan c--j wie skąd się wziął, słychać o nim pierwszy raz coś było jak zaczął kupować sobie posty na glamrapie i tylko z tego go znałem. Dziwię się jak go widzę w aferkach u boku dwóch najbardziej śliskich typów na yt. Widać że typowy dzieciak któremu starzy wszystko dali i miał problemy psychiczne o ile dalej ma

https://glamrap.pl/psychotrop-o-podcieciu-zyl-na-zywo-to-nie-akcja-promocyjna/
  • Odpowiedz