Aktywne Wpisy

MakaronowyStwor +404

KjatanSveisson +56
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zalesie
Przyszedłem do ziomka i się okazało, że na wieczór ogarnia kolację w domu bo ma rocznicę z dziewczyną ( 4 albo 7 bo mi się to miesza xd) i się chłop postarał kupił róże, świeczki i sushi z Lidla. Ogarnął to elegancko, dlatego mu fotę walnąłem na pamiątkę.
No i co się okazało? Przyszła dziewczyna o tej 19:00 i podobno się popłakała i chciała sama na spacer się przejść.
Przyszedłem do ziomka i się okazało, że na wieczór ogarnia kolację w domu bo ma rocznicę z dziewczyną ( 4 albo 7 bo mi się to miesza xd) i się chłop postarał kupił róże, świeczki i sushi z Lidla. Ogarnął to elegancko, dlatego mu fotę walnąłem na pamiątkę.
No i co się okazało? Przyszła dziewczyna o tej 19:00 i podobno się popłakała i chciała sama na spacer się przejść.
źródło: 1000024858
Pobierz

Also co zrobić z tymi koronami? Co one dają?
Jak wyfarmić te dusze loyce o ktorych mówiła ta kobieta przed walką z królem?
#darksouls2 #darksouls #fromsoftware #gry
źródło: 20240130201008_1
Pobierz@FPmaster: jak masz trzy korony i znajdziesz Vendricka to dostajesz dodatkowy dialog i efekt błogosławieństwo króla i ginąc nie tracisz ludzkiej formy (to pod pvp przydatne tylko, bo nie przenosi się do NG+), jest to jednocześnie fabularne wyjaśnienie jak przełamać klątwę, czyli ogólnie główny wątek gry
@FPmaster: te dusze farmi się podczas walki z królem, goście, których on przyzywa je dropią, ale nie ma sensu, żebyś to robił, pamiętam, że wiele godzin mi to zajęło, pomagałem jako summon innym graczom w walce z tym bossem i to z full setem do farmienia, potrzebujesz aż 50 dusz, żeby dostać wszystkie itemy... można też wejśc na te arene po tym jak król zginał, ale
@FPmaster: warunkiem, żeby walczyć z Aldią na końcu jest ubicie Vendricka przed Nashandrą, ale to nie ma znaczenia, DS2 main game ma tylko dwa zakończenia, jedno w którym przejmujesz tron i drugie, w którym rezygnujesz i opuszczasz arenę