Aktywne Wpisy

MonazoPL +159
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
wqeqwfsafasdfasd +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

To były czasy, Kazaa, eMule, gadu-gadu
źródło: Modem_Sagem_Fast_800-neostrada
PobierzMiałem wszystkie te modemy na USB. Trauma dzieciństwa. A to port usb zły bo za mało prądu daje, a to sterownik się nie instaluje, a to wywala połączenie. Do tego pamiętam, że zaczynałem wtedy bawić się linuxem i odpalenie tych modemów w tym środowisku to był osobny, rozbudowany quest. A w końcu wszystkie się s---------y i przestały synchronizować. W sumie nic dziwnego, tpsa je chyba za
@thority: Taaa i to od samego początku, jak tylko powstał ok. Y2K :) A wcześniej Napster i nie pamiętam co jeszcze, bo neta zacząłem ogarniać w 1998. W domu tylko modem 56K i później przeskok na SDI. Neostrady nie miałem :)
Moja ciotka była bibliotekarką w bibliotece gminnej, więc przed domowym SDI cały czas miałem programy
@Akatrosh: A kiedy odkryłeś regedit i to, że wystarczyło usunąć kilka kluczy w rejestrze zamiast formatu? XD
U mnie właśnie tak było :)
źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-01-31_150757_i.ebayimg.com
Pobierz