Hejka. Mam nietypowy problem. Youtube nałożył mi bana na każde konto. Od razu wspomnę że nie jestem youtuberem, nie tworzę żadnych treści, a Youtube służy mi jedynie jako platforma do oglądania filmików.
Od jakiegoś czasu mam bana co powoduje crashowanie mi strony głównej, jak chce wejść na konto to widzę komunikat "brak dostępu do usługi youtube". Tworzę nowe, świeżutkie konto i tam również dostaje autobana. Da się to jakoś obejść? Dlaczego tak jest?
@dzkeson: Za dużo kont z jednego urządzenia. Za co poszły pierwsze bany na YT ? Za nabijanie wyświetleń ? Sam zakładałem łącznie z kilkadziesiąt kont nowych google, czsami nawet jeden po drugim i żadne bana nie dostało,samo z siebie.
@dzkeson: a weź napisz za co tego bana dostałeś? Bo za blokowanie reklam to bym dostał z 10 razy. A co do nowego konta, to po pierwsze trzeba zmienić IP, po drugie nie korzystać chrome, ani niczego na chromium... no zostaje w zasadzie tylko firefox. Po trzecie jeszcze trzeba by ogarnąć anonimowość, żeby sobie gugiel po jakimś identyfikatorze nie poznał kim jesteś.
Od jakiegoś czasu mam bana co powoduje crashowanie mi strony głównej, jak chce wejść na konto to widzę komunikat "brak dostępu do usługi youtube". Tworzę nowe, świeżutkie konto i tam również dostaje autobana. Da się to jakoś obejść? Dlaczego tak jest?
#pomoctechniczna #wifi #internet #komputer #youtube #google #ban
Sam zakładałem łącznie z kilkadziesiąt kont nowych google, czsami nawet jeden po drugim i żadne bana nie dostało,samo z siebie.
@odysjestem @lentilek Jak sobie z tym poradzić teraz?
A co do nowego konta, to po pierwsze trzeba zmienić IP, po drugie nie korzystać chrome, ani niczego na chromium... no zostaje w zasadzie tylko firefox. Po trzecie jeszcze trzeba by ogarnąć anonimowość, żeby sobie gugiel po jakimś identyfikatorze nie poznał kim jesteś.