Aktywne Wpisy

pawelczixd +267

ArtBrut +332
#rosja #wojna #ukraina #polska #policja #granica
Mężczyzna, który wywiesił transparent nawołujący do wojny i flagę Związku Radzieckiego został zatrzymany przez Policję.
Funkcjonariusze i prokuratura prowadzą już wobec niego czynności.
„Nie będzie zgody na takie przestępcze działania” - przekazał szef MSWiA, Marcin Kierwiński.
Rolnikowi grożą dwa zarzuty:
▪️Art. 256 KK (za sowiecką flagę)
▪️Art. 117 KK (za nawoływanie i pochwalanie putinowskiej wojny napastniczej)
Mężczyzna, który wywiesił transparent nawołujący do wojny i flagę Związku Radzieckiego został zatrzymany przez Policję.
Funkcjonariusze i prokuratura prowadzą już wobec niego czynności.
„Nie będzie zgody na takie przestępcze działania” - przekazał szef MSWiA, Marcin Kierwiński.
Rolnikowi grożą dwa zarzuty:
▪️Art. 256 KK (za sowiecką flagę)
▪️Art. 117 KK (za nawoływanie i pochwalanie putinowskiej wojny napastniczej)
źródło: temp_file4743137978174198908
Pobierz

![Awdijiwka kosztowała Rosję więcej niż Afganistan ZSRR [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/10f23e12b8c10ed2396511b8b8a94654227b33dfa435109be6385c5ea09a9e39,q70.jpg)

Wlasnie obserwuje jak nawet spoko firma sie zmienia. Wszystko bylo ok.
Teraz zatrudnili goscia co wszystko robi na wyscigi, wiecznie zarobiony i jeszcze bierze robote do domu. Najgorsze, ze nikt na nim nie wywiera presji. A presja, ktora sam wprowadza rozlewa sie powoli i udziela innym pracownikom. Nie jest nawet na kierowniczym stanowisku
Zauwazylem, ze nawet jezyk sie zmienia.
Ludzie coraz czesciej mowia "musimy", "trzeba".
Zobaczym gdzie dojdziemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przykre.
@BrightBeamBuddha: No i spoko. Chodzi o to zeby wybrac madrze tych ktorzy maja wplyw na Ciebie.
Jak jeden NOWY koles ma wplyw na cala ekipe to cos jest nie tak.
Albo ekipa wczesniej leciala w kulki i sobe zdaje z tego sprawe albo ekipa jest tak slaba ze mimo to ze nie leciala w kulki czuje presje jednego kolesia ktory moze nawec byc chory
@BrightBeamBuddha: Ma ogromne znaczenie. jak ktos nowy wchodzi do zgranej ekipy i "stawia swoje warunki", ktore ekipie nie odpowiadaja, to w normalnych warunkach jest "zjedzony" przez ekipe.
Zreszta nie ma co mowic o ekipie ot grupa pracownikow
@BrightBeamBuddha: No i tu pozwole sie niezgodzic. ja w robocie tez mam "grupe wspolpracownikow". Dla wiekszosci jestem preozonym ale tez mam prelozonego. Ta grupa tworzy ekipe. Co powoduje duzo wiekszy komfort pracy.