Wpis z mikrobloga

@sipson204: wydaje mi się, że trzeba by się głębiej temu przyjrzeć bo o ile rząd może mieć mniej ludzi to przecież to jest państwo federalne i w poszczególnych kantonach masz kolejnych urzędników którzy wykonują przynajmniej część zadań które u nas wykonują wiceministrowie
@malinq: nie wiem gościu, normalnie prowadzę dyskuję z innym wykopkiem a Ty mnie wyzywasz od szzmat. Denerwujesz się bo masz inne poglądy i obnażyłem Twoją niewiedzę pod innym wpisem? XD
@sipson204: Daj screena komentarza w którym nazwałem Cię szmatą, albo przyznaj, że twoja matka wychowała Cię na manipulującego dzbana który nie potrafi przyznać się do błędu xD

Nie napisałem nic o szmatach, napisałem o rozmiarze i populacji Szwajcarii ale jesteś tylko proruskim dzbanem bez edukacji czy wychowania. Pozostaje mi współczuć xD
@sipson204: zresztą jak mi się będzie chciało to wystarczy zebrać kilka twoich wypowiedzi i wysłać do moderacji, żebyś wyłapał bana, więc grzecznie tam konfederacka polerko do berła narodowców xD
@sipson204: Jak ktoś ma pogląd, że to co moje to jego i chce sobie coś zabrać to tak, chętnie na niego donoszę. Tak samo jak na ludzi propagujących ustroje totalitarne i ruskie opcje w naszym sejmie xD

To nie kwestia poglądów, tylko twojej manipulacji. Dawaj tego screena gdzie nazywam Cię szmatą, albo przyznaj, że rodzice (nie) wychowali Cię na manipulującego gamonia, który nie jest w stanie udowodnić prostego zarzutu który skierowałeś
@malinq: po co miałbym gromadzić dowody na to, że jakiś mężczyzna nie potrafiąc pogodzić się z tym, że został zaorany w merytorycznej dyskusji, zaczął mnie obrażać? Towarzyszu, takie praktyki to były ponad 30 lat temu i stosował je Pan Kiszczak. Wiem, że powrót takich działań to Twoja utopia ale na szczęście szambo do tego stopnia jeszcze nie wybiło.