Aktywne Wpisy
blinkarA +1468
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Variv +177
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

@pozdroxxx666: W sumie to się śmialiśmy z tego Sasina, a okazało się, że wcale nie jest taki głupi, zaś my daliśmy się nabrać jak dzieci propagandzie Morawieckiego. Kto wie może żarty z Sasina były wspierane przez Mateckiego i jego propagandystów. Dobra sprawa do przemyślenia nad własnymi decyzjami i naturą propagandy.
@smutny_przerebel: Kamiński to wierchuszka PiSu, a jednak siedzieć poszedł.
@smutny_przerebel: Spadnie. Myślisz, że Soboń na którego winę zrzucił Sasin pozostanie dłużny? Każdy ratuje swoją dupę. A teraz pod dupą Sobonia się pali. I Morawieckiego. Już sypią na siebie wzajemnie. Nie może być tak, że nikt za nic nie odpowiadał i nie podejmował decyzji. I już ta decyzyjność i
@djtartini1: Matecki jest z SP, to pewnie frakcja Ziobry, czyli jeszcze inna. Ale zgadzam się, ze za wrobieniem Sasina stał Pinokio.