Aktywne Wpisy

ShockDeals +219
Eyefire +10
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Chwila przerwy, myślałem że ten cymbal krasnal Morduk jest nie do pokonania - po czym trafiam na końcu jaskini na panią Odwieczną Etere, która mnie niszczy aż łzy lecą do oczu.
Bladego pojęcia nie mam co z nią zrobić, a próbowałem dwa razy i nie zdążyłem nawet za bardzo jej dotknąć.
Any tips?
Pamiętam, że w mojej walce niezłą robotę zrobiło zaklęcie "ożywienie kościanej wdowy".
Dzisiaj sprawdzę to się dowiem czy mogę jej zrobić kuku (ʘ‿ʘ)
Przez długi czas miałem problem ze złapaniem immersji, ale to już
Później wróciłem do niej 4v1 gdzie 3 miałem z przewagą wysokości no i została zmiażdżona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie zacząłem czwarty akt i mogę powiedzieć tyle, że czekają Cię walki może nie tyle trudniejsze, co ciekawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■