Aktywne Wpisy

Burkhard +277
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego

źródło: IMG_8319
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Szukam jakichś alternatyw dla Golfa VII/Leona III z silnikami TSI. Trochę mi się znudziło oglądanie januszy wystawiających 10-letnie samochody za tyle, za ile je kupili w salonie.
Moje wymagania:
-koniecznie benzyna z jakimiś sensownymi osiągami (nie potrzebuję wyścigówki, ale fajnie byłoby w miarę sprawnie wyprzedzić poza miastem jakiś pojazd jadący 70 km/h)
-6 biegów, żeby móc zrobić czasem jakąś dłuższą trasę bez trzymania silnika pod czerwonym polem
-coś innego niz grupa Fiat, Opel, Ford
-modele, które można kupić w dobrym stanie poniżej 50 tysięcy i nie starsze niż 10 lat
-względnie oszczędne (silnikom TSI pod tym względem pewnie będzie ciężko dorównać, ale może znajdzie się coś przynajmniej trochę zbliżone)
Jakieś pomysły? Myślałem o 1.6 GDI w Ceed albo i30, ale chciałem jeszcze podpytać o inne propozycje, zanim zacznę szukać ma porządnie.
Serwis motobenzyna:
"Te nowinki technologiczne wpłynęły na bardzo dobre osiągi, silnik zyskała na dynamice, elastyczności oraz kulturze pracy. Dodatkowo w jednostce zastosowano rozrząd łańcuchowy co również miało obniżyć koszty eksploatacji, Niestety zdarzają się przypadki awarii napinacza rozrządu które doprowadzają do rozciągnięcia łańcucha i to już przy przebiegach 50 tys km ! Kolejna bardzo niepokojącą przypadłością jest duży pobór oleju co może skutkować poważną awarią jednostki! . W 2015 roku wprowadzoną
Wolnossący to tylko jeśli ma odpowiednią pojemność czyli pewnie od 2.5 w górę
@M13X: szukaj t-GDi.
Za około 50k dorwiesz Leona z 15 roku. 1.4 tsi będzie ok w wersji 125 czy 140/150 km. Octavie też dorwiesz w tej kasie.
@M13X: Ja również szukam takiego auta z tym że koniecznie w automacie i na pośrednim wtrysku. A takie połączenie robi spustoszenie w wyborze możliwych aut.
Będzie gazował tą cytrynke?
Brałem pod uwagę Corshe 1.4 90km w automacie 6 biegowym ( hydrokinetyk ) ale tych aut jest
@Podajhaslodowifi: Śmieszne jest to, że moja mama miała wcześniej puga 1.6 z praktycznie tym samym silnikiem xD Silnik akurat nam się nigdy nie posypał, a to jest chyba dokładnie ten sam napęd,. bo w pugu też były 4 biegowe skrzynie
Nie. Mam robi za