Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +349
„Polish jokes” to gotowy tytuł na dokument o tym, jak w Polsce przez trzy dekady wbijano ludziom do głowy, że trzeba się „cieszyć z roboty za grosze, bo inaczej gospodarka padnie”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rales +1483
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz

Są jakieś firmy które wgrywają romy? Mam bardzo stary tablet Szajsunga(12 lat ma, dziad prawie tak wielki jak właściciel) którego używam do bardzo prostych rzeczy jak czytanie/yt/drobne szkice a w sumie to używałem bo na jego andku 4.2.2 zostało może z 13 aplikacji. Sam nie ogarniam i nie chce go zbrickować.
Wiem, że można na niego zainstalować andka 7.1.2 ale w tych kwestiach jestem beztalenciem. I tak rozumiem, że lepiej kupić coś nowszego ale mam do niego sentyment.
18-stke musi mieć żebym mógł się śmiać z gówniaków, że nawet mój tablet może sobie monsterka kupić xd
https://lineageosroms.com/espressowifi/
Masz w linku instrukcję jak krok po kroku wgrać.
Ostatnie dobre TWRP to 3.3.1-0 jest nowsze twrp-3.4.0-0 ale ma błędy.
Można się pobawić ale to sztuka dla sztuki bo obecnie to i tak do niczego się nie nadaje moim zdaniem i w sumie sam nie wiem po
A co dodatkowo? np Audible wymaga andka 6.0. Jakiś podstawowy program do rysowania bo s pen się kurzy.Ibis paint (andek chyba 5.4) na jednej warstwie raczej sobie poradzi. Tak jak mówiłem
Choć przy 1 GB RAM podejrzewam, że i tak będzie tam sporo.
@Wanker2137 Może zechcesz podłączać go pod telewizor jako przystawka multimedialna, więc na wszelki wypadek ostrzegam ;)
Choć u mnie na Motoroli Droid 4 działałem kiedyś w ten sposób.