Aktywne Wpisy

okoboji +176
Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło

julia-kuterska +234
Nie oszukujmy sie: każdy z nas tak chciał zrobić w dziecinstwie #trzecieoko #dziwniesatysfakcjonujace

#komputery #retrocomputing #vhs
źródło: pinnacle_pctv110i_card1
PobierzNp. 18gb sterowników bo oryginalnych osobno nie idzie znaleźć, te z
https://forum.videohelp.com/threads/53676-3rd-Party-Software-with-Pinnacle-PCTV
nie działają. Przechwytywarkę też mam jakąś losową co polecali x)
Co masz ciekawego do zgrywania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LordDarthVader: System to nie problem, dysponuję od 98 do 10 ;) Możesz podrzucić stery, w tej paczce 18gb co ściągnąłem- nie ma wcale żadnch na moją wersję karty xD
W sumie to swoich mam może z 5 kaset (kiedyś głupi wywaliłem 99% tego co miałem), ale przygotowuję się bo taki jeden ziomek ma mi podrzucić 2