Aktywne Wpisy

WielkiNos +39
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow

źródło: temp_file6178717257426182633
Pobierz
WielkiNos +348
O cholera a ja myślałam, że to moi nauczyciele z liceum nadają się do Choroszczy. Zobaczcie to.
Studentka łódzkiej szkoły filmowej opowiada jak wyglądają zajęcia. Celem tego wszystkiego jest wzmocnienie psychiki studenta i przygotowanie go do trudów zawodu aktora.
#truestory #studia #c---------------a
Studentka łódzkiej szkoły filmowej opowiada jak wyglądają zajęcia. Celem tego wszystkiego jest wzmocnienie psychiki studenta i przygotowanie go do trudów zawodu aktora.
#truestory #studia #c---------------a

źródło: temp_file1741007553934271713
Pobierz
Koniec wojny na Ukrainie -> spadek cen nieruchomości w Polsce.
#nieruchomosci #wojna #rosja #ukraina #polityka #ekonomia #spoleczenstwo #gospodarka #inwestowanie #inwestycje #wynajem
źródło: wojna na Ukrainie ceny mieszkań
PobierzCzy Donald Trump obniży ceny nieruchomości w Polsce?
Owszem, cena za metr otrzymywana przez sprzedającego może się s--------ć znacznie, np. w wyniku klęknięcia gospodarki (choć ta wizja się oddaliła), ale to się będzie wiązało z kilkoma rzeczami:
- z-------m się na ryj podaży nowych lokali,
- kosmicznymi kosztami kredytów (lub wręcz braku kredytów).
@Aster1981: LOL. Trump w przeciwieństwie do Bidena i jego otoczenia nie ma interesu w wojnie na Ukrainie. Dlatego też ta wojna dość szybko się skończy.
Wojna sie nie skonczy poki Rosjanie nie wyniosa sie z Ukrainy. Ani wojsko ani wywiad ani partyzantka ukrainska nigdy sie nie poddadza ani nie uznaja kapitulacji.
Nie wiem, po co takie brednie wypisujesz. Wojsko i wywiad wykonują rozkazy. Jak padnie rozkaz złożyć b--ń to złożą b--ń. Partyzantka może działać latami natomiast
Ani sluzby ani wojskow urkainskie sie nie podda i nie zaakceptuje kapitulacji. Wojsko nie zaakceptowalo nawet opcji pokoju z utrata terytorium. Ludzie juz o tym zapomnieli. W 2022 politycy ukrianscy z rzadu zaczeli wspominac o takiej opcji, w
@Aster1981: Te kraje nie mają takiego potencjału jak USA, nawet łącznie.