Aktywne Wpisy
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

WolfSports +60
Szanowni Sebcologowie, jak już wielu z was ostatnio zauważyło, ksiądz Andrzej Kolikowski (parafia Zakopane) zaproponował Sebcelowi poprowadzenia prelekcji w kościele. Niestety Sebastian olał propozycję moczem prostym i falistym.
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-6 o 17.54.45
Pobierz

Paczka zaliczyła długą drogę ale w końcu pojawiła się u mnie, no nie powiem bo stresik był przy odpakowywaniu (to moja pierwsza edycja), paczka solidnie zapakowana tak żeby się nic nie zniszczyło, główne smakołyki starannie zapakowane no i odręcznie napisany list, bardzo miła sprawa.
Każdy prezent świetnie przemyślany, widać że mój mikołaj dopracował do perfekcji. Gadżety Liverpoolu, samemu raczej bym nie kupił a zawsze miło mieć coś w domu z herbem ulubionego klubu no i mam - kalendarz, brelok z otwieraczem do butelek (i latarką!), dodatkowo Monopoly które uwielbiamy w domu, jeszcze nie mieliśmy okazji zagrać ale od dawna czaiłem się na jakąś z tych nowych wersji (sam mam tylko oryginalną która już swoje przeżyła), ponadto mikołaj pomyślał o warzywkach które zamierzam sądzić na wiosnę i tym razem nie będę się musiał zastanawiać co gdzie posadziłem bo wszystko będzie opisane na tabliczkach. Dodatkowo słodycze które od razu powędrowały do bezpiecznej szafki w sypialni. (Żelków już nie ma, a miała być dieta i ograniczanie słodyczy)
No i gwiazda energetyków - Monster Mango we własnej osobie, mój ulubiony smak w dodatku w wersji z mniejszą ilością cukru.
Bardzo dziękuję mojemu Mikołajowi który nie pochwalił się swoim nickiem ale ja tam swoje wiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dziękuję administracji#wykopaka za świetną zabawę i kawał dobrej roboty.
#pokazpake
źródło: IMG_20240112_165710
PobierzA tak serio to paczka szła zza granicy więc wszystko mogło się tu wydarzyć